Skal hylle Elvis i Tistedal kirke

Annonsørinnhold: 12.oktober kan du være med på en helt spesiell konsert i Tistedal kirke. Da skal Elvis hylles med en ”Elvis Gospel Hyllest”. 

Det er ensemblet Amazing Grace som tar turen fra Askim til Tistedal denne onsdagskvelden i oktober. Gruppa etablerte seg i 2012 og består av seks musikere og elleve sangere.
– De skal tolke Elvis Presley sine gospel- og juleinnspillinger, forteller Kjell Halvard Flø som er sogneprest i Tistedal menighet.

Musikalsk leder og dirigent i Amazing Grace er Svein Erik Lunde, en anerkjent musiker fra Askim. Solist Tom Finsdal håper å berøre publikum med sine varme gode tolkninger av Elvis sine klassikere.
– ”Elvis Gospel Hyllest” har blitt fremført tidligere i både Askim og Eidsberg. Det har vært til store glede for mange og nå gleder vi oss til de kommer til Tistedal, sier Flø.

De frister med et variert repertoar med mange kjente og kjære gospelsanger, men også noen nye. På setlisten står blant annet«Put your hand in the hand», «Amazing Grace», «How  great thou Art» og «Swing down sweet Chariot».
– Det blir en flott blanding av sanger med fart og energi og vakre ballader. I løpet av konserten fremføres også duetter.

Konserten er onsdag 12.oktober kl. 20.
Billetter kan kjøpes hos Køhn Libris eller på denne nettsiden.

skjermbilde-2016-09-26-kl-21-37-31-png

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer