Sjuende julekonsert for Tenorane

– Mange haldensere har allerede sikret seg billett til julekonserten 20. desember

For sjuende gang er Tenorane og Steffen Horn klare for julekonserten ”Så ha ei god jul, då!” i Brygga kultursal. I år vil publikum bli bedre kjent med et nytt medlem, nemlig Hallvar Djupvik. Han overtar plassen til Ola Marius Ryan, som kun er med på konsertene i Trøndelag i år.

–       Vi har det siste året hatt flere ulike samensetninger av medlemmer, da vi alle er travle på hver vår kant med andre prosjekter. Tenorane blir nå mer et konsept eller en tradisjonell gruppe, opplyser Aasmund Kaldestad, som er bosatt i Halden og som drifter gruppa sammen med Henrik Hundsnes.

Hallvar Djupvik er ingen nykomming her i Halden. Han har bl.a sunget under Operagallaen i Brygga i våres, og samt Operapå Bryggerhuset. Noen husker han kanskje også fra sommerens oppsetning av Tryllefløyten på Fredriksten.

Han har sin bakgrunn fra musikkonservatoriet i Kristiansand og Operaakademiet i København. Sesongen 12/13 var han tilknyttet Nasjonaloperaen som solistpraktikant, og han har vært solist med repertoar fra forskjellige deler av operalitteraturen i konsertsammenheng, samt at han har vært med på operaproduksjoner og oppføringer av kirke- og kammermusikalske verk.  Han har dessuten mottatt en rekke stipend og priser, blant annet Shells musikkteaterstipend i 2010.

–       Vi er svært glade for at Hallvar er med oss i Brygga, og med sin stemmeprakt, og sjarmerende personlighet vil han garantert begeistre, avslutter Kaldestad.

Regien er i år som i fjor ved Tore Nysæther.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer