Singelslipp fra Mandalai Lamas

Fredag slapp Mandalai Lamas sin andre singel: I Wanna Be Your Man.

I følge legenden ble Mandalai Lamas i 1967 bortført av aliens da de var på vei ut av “The UFO Club”. Selv om detaljene rundt bandets bortførelse og oppstandelse er noe uklare, har Mandalai Lamas utvilsomt bragt lyden av 60-tallet inn i studio-opptakene sine. Med tamburiner og rørdrevne gitarer lokker de deg inn i et musikalsk univers som drar inspirasjon fra mange av rockehistoriens helter.

31. mai slipper Mandalai Lamas sin andre singel «I Wanna Be Your Man», en av de første låtene bandet skrev. Lyden er sterkt inspirert av The Beatles’ psykedeliske periode; med en «keep-it-simple-tilnærming» som på mange måter er talende for hva vi har i vente musikalsk sett fremover. Mandalai Lamas slipper sitt debutalbum på Big Day Records høsten 2019.

«I wanna be your man» er sang som fanger sinnsstemningen til Mandalai Lamas etter vi har sittet på Siste Reis litt for lenge og ølsalget snart er stengt, sier vokalist/gitarist/låtskriver i Mandalai Lamas Håvard Dahle.

Hør den nye låta her:

Mandalai Lamas er et smått psykedelisk garasjerockeband fra Halden, stiftet av låtskriver og produsent Håvard Dahle i 2018. Bandet debuterte live i 2018 som support for amerikanske Lee Bains III & The Glory Fires og har siden opparbeidet seg et godt rykte som liveband med blant annet velrenommerte Tess Parks og Stefan Murphy på Revolver i Oslo.

Mange av medlemmene i bandet har allerede lang fartstid som musikere og har spilt i band som blant annet Warp Riders, De Marvells, Huma Luma, Twintoulouse, Soul Ginger og Ay Caramba.

Foto av bandet: Iselin Aurora Irgens Eriksen.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer