Sender direkte fra festningen mandag kveld

Hva om Norge og Sverige hadde slått seg sammen og blitt ett land? Et grenseløst tankeeksperiment utforskes på direkte-TV fra Fredriksten festning på NRK i kveld.

Kan et godt naboskap bli til et godt partnerskap? I NRK-programmet Norge nå i kveld utforsker programleder Rune Nilson tanken om et eventuelt partnerskap mellom fedrelandet Norge og Söta Bror. Vi snakker jo tross alt nesten likt, og så elsker jo vi nordmenn IKEA, argumenterer Nilson. Men er dette et godt nok grunnlag for å slå sine pjalter sammen? Neppe. I en direktesending fra Fredriksten festning på NRK i kveld skal imidlertid Nilson ta for seg temaet.

Norge nå er et omreisende, direktesendt show med lokale gjester. Programlederne Rune Nilson og Tarjei Strøm reiser land og strand rundt og setter ymse temaer på dagsorden. Med Norge nå har NRK som mål å dele mer innhold fra hele landet, til hele landet. Programmet går hver kveld fra mandag til fredag, og i dag tar altså Nilson & Co. turen til Halden for å snakke om naboskap, fellesskap og et mulig partnerskap.

Norge nå sendes på NRK 1 i kveld klokken 20.15. Har du ikke mulighet til å få med deg direktesendingen? Fortvil ikke, du finner selvfølgelig programmet i NRKs nettarkiv etter sendetid.

Foto: Eivind Senneset/NRK.

Kommentarer

kommentarer