Selger Lille Paris

Elsa Grai har drevet lekebutikken Lille Paris i gågata i over to år. Nå håper hun å finne noen som vil kjøpe den sjarmerende lille lekebutikken sin.

Det var i november 2015 Elsa åpnet dørene for den lille lekebutikken i gågata.

-Det har vært et spennende eventyr, forteller Elsa, og jeg har skapt alt selv. Jeg har skapt logo og alle dekorasjoner, og valgt ut alle produkter og skapt forhold til leverandørene. Alt som gjør at Lille Paris er Lille Paris i dag. Jeg er veldig takknemlig for at alle haldensere, mine kjære kunder, har brukt butikken min i gågata.

Det var tøffe tak i starten i 2015 for Elsa, men heldigvis gikk det snart bedre for butikken. Lille Paris ble raskt populær blant haldenserne. Mange har tatt turen innom for å handle leker, og for å slå av en prat med den hyggelige innehaveren.

-Jeg har jobbet hardt, og er stolt av resultatet, forteller Elsa. Hvem har ikke hørt om Lille Paris – den mest fargerike butikken i sentrum!

Tiden strekker ikke til

For to år siden begynte Elsa å undervise i fransk i tillegg til å drive butikken. Først var det bare privattimer for enkeltpersoner, men det dukket opp flere og flere haldensere som ville lære fransk. Elsa begynte med gruppeundervisning også.

-Dette har utviklet seg så fort at jeg i realiteten har to fulle stillinger nå, sier Elsa, og i tillegg har jeg to småbarn hjemme.

Elsa så seg nødt til å velge mellom butikk og franskkurs. Tiden strekker bare ikke til.

Lille Paris er kjent for sine fine treleker.

-Jeg måtte ta en avgjørelse, forteller Elsa, og jeg bestemte meg for å selge Lille Paris og vie meg hundre prosent til franskundervisningen. Det var ikke lett for meg, for jeg trives veldig i jobben min. Jeg har møtt mange fantastiske personer gjennom disse årene, og jeg håper å holde kontakt med alle videre. Jeg føler meg veldig heldig som har fått bli en del av nordsidens næringsliv.

Elsa selger både nettbutikken og den fysiske butikken i gågata.

-Å investere i Lille Paris betyr å fortsette utviklingen av både mylilleparis.no pluss butikken i gågata, sier Elsa. Nettbutikken er i oppstartsfasen ennå, men den har allerede sine stamkunder. Nordmenn handler mest på nett i Europa! Jeg ser at godt salg i nettbutikken gjør at salget også øker i den fysiske butikken, så det er bra!

Lille Paris er også grossist for flere franske merker i Norge.

-Vi er den eneste butikken for flere franske merkevarer, forteller Elsa.

Elsa håper noen vil bli fristet til å kjøpe Lille Paris, hun ønsker selvfølgelig at butikken skal fortsette å drives. Hun vet jo også hvor viktig det er for haldenserne å ha et levende sentrum, med butikker i gågata. Elsa lover å hjelpe den som kjøper butikken med å bli kjent med butikken, leverandørene og kundene.

-Den som kjøper Lille Paris får en nydelig liten forretning, sier hun, den er klar til å drives med en gang. Jeg ønsker virkelig at noen skal ta over Lille Paris og fortsette å drive butikken.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer