Seks tips til helgen

Denne helgen byr Halden nok en gang på fine opplevelser for både små og store med flere bra konserter, en danseopplevelse, høsttur og et bakgårdsmarked. 

Dans på biblioteket 
Den siste dagen i høstferien inviterer Halden bibliotek og dansegruppen Panta Rei til vandreverksted på biblioteket. Du får bli med på en spennende og leken tur gjennom biblioteket – sikkert gøy for både små og store!

Rockekongen
Lørdag kveld skal Rockekongen Tor Brynildsen hylles på Brygga Kultursal. Omar Østli med venner og gjesteartister tar dere med på en reise fra 1955 og frem til i dag.

Konsert på Feelgood 
Konserten på Feelgood lørdag kveld byr på tre forskjellige band; Despereaux, Oberst og Henry Pickett. 

Konsert på Bryggerhuset 
Daryl McDade tar nok en gang turen tilbake til Bryggerhuset syd. Publikum kan forvente seg en kveld fylt med rytmer og blues.

12015083_884693151600810_5591454342672433707_o

Tonehjulets bakgårdsmarked
Søndag kan du legge rusleturen innom Tonehjulets bakgårdsmarked på Damhaugen. Det blir salg av secondhand-klær, møbler og andre lopper, og de frister med at det er mulighet for å kjøpe kaffe og vafler.

Ut på tur
Søndag formiddag inviterer Idd og Enningdalen historielag til tur på Ør. Her kan du lære mer om glassverket på Øhr og høre andre spennende historier fra området. God tur!

 

Kommentarer

kommentarer