Seks tips til helgen

Denne helgen byr ikke på den lengste listen med arrangementer, men muligens den mest varierte. Her er det noe for både de som liker musikk, de som liker kunst og de som liker frisk luft.

Utstilling
Fredag åpner utstillingen med Arne Svalastog på Galleri Rød Herregård i regi av Halden kunstforening. Det er fotografier fra to serier; ”Ei tømmerreise” og ”Trea i Berlin”. Utstillingen varer til 10.april.

Voksen rock på Bryggerhuset
Fredag kveld kommer Günther Nielsen Band til Bryggerhuset. De sier selv de driver med voksen rock, og med to haldensere i bandet blir dette etter all sannsynlighet en suksess!

1933821_980597792003015_3870336248535552633_n

Karpe Diem i kultursalen
Kultursalens program så langt i år har vært en suksess, og denne lørdagen blir garantert ikke noe unntak. Konserten med Karpe Diem er utsolgt, og de som har skaffet seg billetter kan glede seg til en heftig kveld!

Tur fra Berby til Bakke
Frister det med en solid dose frisk luft på søndag, så bør du bli med Tistedalen Friluftslag på tur. De skal gå fra Berby til Bakke. God tur!

Åpent museum
Søndag er det åpent museum i sjøboden. Arrangør er Fredrikshald kystlag, og de frister med kaffe og vafler.

Konsert i Immanuels kirke
SOS-barnebyer frivilliggruppe Halden inviterer til veldedighetskonsert i Immanuels kirke søndag kveld. De frister med artister som barnekoret ”Flere farger”, Aurora Berger Grosvold, Frank Skovrand og den afrikanske gruppen ”Harmony”.

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer