Seks tips til Halden-helgen

Denne helgen er det flere konserter i Halden og selvfølgelig mye annet som skjer. Her er våre seks tips til Halden-helgen. Del gjerne med familie og venner!

Lysspillet 
Hver eneste kveld går Lys- og lydspillet på Fredriksten. En ti minutters fremvisning på festningsmurene som viser historien.
Tidspunktene for lysspillet endrer seg ettersom når det er mørkt, denne helgen er det kl. 23.

Thore Pettersen på Brygga
Fredag og lørdag spiller Thore Pettersen på Brygga Mat- og Vinhus. Hyggelig med lokal musikk ved bryggekanten sammen med god mat og drikke.

467963_353902291334934_1621504069_o

Daryl McDade på Bryggerhuset syd
Lørdag kveld blir det rytmer og blues på Bryggerhuset syd. Daryl McDade med band kommer tilbake, og ifølge dem som var på hans forrige konsert bør man absolutt ta turen og oppleve amerikaneren!

Konserter i Sponvika
Sponvika Vertshus blir det konsert med Brygga Pub og Bensin fredag kveld. Lørdag kveld sørger Trubadur Håkan for god stemning.

LauraUrunovas_hunder

Cirkus Arnardo
Det tradisjonsrike sirkuset tar turen til Fredriksten festning på søndag. De frister med ”magiske opplevelser på rekke og rad”.

Båttur i Haldenvassdraget
Denne helgens ”Turist i egen by”-tips er å ta turen med MS Strømsfoss fra Strømsfoss til Tistedal. Turen går lørdager kl. 10.45. En hyggelig tur i fine omgivelser som også innebærer en tur i Skandinavias høyeste sluseanlegg.

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer