Sanne synger på Herregårdskaféen

Torsdag 29. juli inntar Sanne Kvitnes Herregårdskaféen for å by på sommerkonsert i idylliske omgivelser.

Hva bedriver Sanne Kvitnes tiden med sommeren 2021?

– Nå har jo sommeren satt inn giret, med alle soldagene og regnskurene, så nå letner livet og verden. Jeg går inn i et par ferieuker nå, og det gleder jeg meg veldig til. Men så er det jo sånn at ferie for en freelancer, som regel betyr at man jobber, men bare litt mindre enn vanlig. Så det blir nok en god del skriving, men mailen skrur jeg av et par uker. Sommeren skal jeg ta utendørs i år, så det blir nok mye skog, telt og fjell.

Under Opera Østfolds Operafestival i juni holdt Sanne en vanvittig flott musikalkonsert i kultursalen med musikalkollega Heidi Gjermundsen Broch. Ellen Marie Carlsen var kapellmester.

– Det var helt fantastisk morsomt. For et band! For et arrangement! For en produksjon! For noen fine folk! Og for et publikum! Det var så deilig å få lov til å nerde rundt på scena sammen med Heidi. Vi har det så gøy sammen, og med Ellen Marie som musikalsk leder, var det en drøm.

Det har vært et underlig år å være artist, men Sanne presterte allikevel å befeste seg som et husholdsnavn i norsk kulturliv i løpet av koronaåret. Da Karoline Krüger av helsemessige årsaker måtte trekke seg som Florence i Folketeatrets oppsetning av Chess i fjor, steppet Sanne inn og gjorde rollen med bravur. Over det ganske land falt anmelderne nærmest i kne over Sannes Florence! Og i våres kom belønningen. Da ble nemlig Sanne utropt til årets musikalartist i Musikkteaterforums årlige kåring!

– Det var enormt. Jeg har fremdeles ikke klart å ta det helt inn over meg. Jeg er ubeskrivelig takknemlig og stolt. Det gav meg et nytt gir, til å fortsette det harde arbeidet som jeg elsker aller høyest.

Torsdag 29. juli inntar Sanne altså Herregårdskafeen for å holde konsert for haldenserne.

– Dette blir rett og slett en god gammeldags sommerkonsert! Jeg har funnet fram noen gamle ferieforelskelser, og man skal nok ikke se bort i fra at det blir et lite dykk ned i sommermelankoliens verden. Det blir en blanding av egenskrevet materiale, og noen av mine favoritter. Litt vise, litt pop, litt musikal, litt folk, i et deilig sammensurium som funker. Bjørn Halstensen er med meg på piano, og da er man jo i de tryggeste hender.

Sanne er naturligvis ikke virkesløs om dagen! Vi venter i spenning på å få vite hva hun fyller dagene sine med til høsten.

– Framtiden er for tiden full av hemmeligheter, så det er ikke så mye jeg får lov til å snakke om – enda. Men! Det blir julekonserter i år, som det allerede jobbes iherdig med. Jeg har fått med meg noen av landets dyktigste musikere, og som gjest kommer ingen ringere enn en av landets beste musikalstemmer, André Søfteland.

I mellomtiden kan dere altså få høre Sannes nydelige stemme i idylliske omgivelser på Herregårdskaféen.

– Vi vil at folk skal ta turen, lene seg tilbake, senke stress-skuldrene, og forsvinne i litt over en times tid. Vi gleder oss til å synge sensommeren inn!

Billetter finner dere her!

 

Kommentarer

kommentarer