Sanne synger i teateret

Den 12.desember kl.18.00 inviterer Sanne Kvitnes alle inn i varmen til en førjuls-musikalkonsert på selveste Fredrikshalds Teater.
«No One is Alone» er en konsert, som i lysets ånd, ønsker å føre oss sammen etter en evighet fra hverandre. Toner fra kjære julefilmer som f.eks. White Christmas og Meet Me in St.Louis, møter både kjente og glemte musikalskatter. Sammen skal vi prøve å finne ut hva årets såre, litt rare, men vakre juletid egentlig handler om.
Ved mikrofonen finner du skuespiller og sanger, Sanne Kvitnes. En av landets nye musikalstjerner, som gjorde sin debut i rollen som Florence Vaszi i Folketeaterets oppsetning av «Chess». For denne rollen ble hun kåret til «Årets Musikalartist» under Musikkteaterprisen 2021. Bak pianoet sitter komponist og vidunder-pianist Trond Lindheim.
Sammen har de fått med seg multi-instrumentalist Jon Rørmark, og kveldens gjesteartist er ingen ringere enn en av Norges fremste musikalartister, André Søfteland – Bla.a. kjent som Anatolji i «Chess» og Jean Valjean i «Les Miserables».
Så velkommen skal dere alle være, til en musikalsk aften på teateret!
Tekst: Arrangør/Facebookarrangement

Kommentarer

kommentarer