Sanne Kvitnes er Den Hvite Dame 2018

22 år gamle Sanne Kvitnes fra Halden er bekreftet til årets familiemusikal på Fredriksten festning. Artisten, som mottok årets unge Østfoldtalent, vil bære hovedrollen som tjenestepiken Penelope og skal bruke sommeren til å reise tilbake til 1820.

– Jeg har sett forestillingen – og elsket den! Det er utrolig moro at jeg har fått denne rollen og muligheten. Penelope er lidenskapelig, emosjonell og fantasifull-  og skjuler en forbudt kjærlighet. Jeg skal få utfordret meg, forteller artisten glad.

Lokalt talent

Sanne Kvitnes har drevet med musikk så lenge hun kan huske- og har markert seg både i fylkets kulturliv, i hovedstaden og i England hvor hun studerte Shakespeare på London Acadamy of Music and Dramatic Arts. I dag jobber hun som skuespiller, sanger, tekstforfatter, regissør og dubber for SDI Media, alt dette tross sine unge alder.

– Sanne er et stort skuespillertalent- og har en utrolig vakker stemme. Vi er såå glade for at hun har takket ja til være med på årets musikal. Hun vil være med å gjøre den magisk. At hun i tillegg er fra Halden gjør oss litt ekstra stolte, sier regissør og produsent Tomas Glans.

Penelope

Sanne skal spille tjenestepiken Penelope som skal gifte seg med kommandanten på festningen, men som har en hemmelig drøm om et annet liv. Hun dras hele tiden mellom fornuft og følelser. På den ene siden har hun pliktene sine på festningen, og på den andre siden har hun sin forbudte kjærlighet til soldaten Marius. Penelope jobber hardt for å skjule følelsene sine, noe hun klarer nokså bra helt til hun møter Jenny, en usedvanlig utadvendt fjortenåring som er fast bestemt på å forandre skjebnen til Penelope.

 Om forestillingen

Familiemusikalen Den Hvite Dame har for lengst befestet sin posisjon som en minnerik tradisjon for tusenvis av mennesker i Halden. Familiemusikalen produseres av Hanne Hagerup, Simen Gloppen og Tomas Glans, som har store ambisjoner for årets musikal. Fra 4.- 8.juli er det satt opp syv forestillinger.

Tekst og foto: Den Hvite Dame.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer