Sanger om kjærlighet i teateret på torsdag

Den strålende tenoren Erlend Tvinnereim kommer til Fredrikshalds Teater på torsdag. Der synger han blant annet Robert Schumanns udødelige verk «Dichterliebe», som i denne sammenhengen blir sunget i norsk gjendikting av Arne Kvarven og Einar Økland. Sanger av nordnorske Ole Olsen og utdrag fra «Vinjesangene» av Edvard Grieg blir også å høre. Tvinnereim blir akkompagnert av pianisten Andreas Løken Taklo.

Erlend Tvinnereim er født og oppvokst i Bergen. Han har studier fra Norge og Sveits og har en betydelig karriere som både solist i operaer og oratorier. Som etterspurt konsertsanger opptrer Erlend Tvinnereim regelmessig i store deler av Europa, riktignok med hovedvirke i Sveits, Tyskland, Nederland og Skandinavia. Han har etterhvert opparbeidet et stort repertoar som inkluderer alle Bachs pasjoner og messer, Juleoratoriet og Magnificat, Händels Messias, Solomon, Theodora, Belshazzar og Dixit Dominus samt Mozarts Rekviem, Skapelsen av Haydn og Beethovens 9.symfoni, for å nevne noen. Innen samtidsmusikk kan han vise til førstefremførelser av komponistene Gion Antoni Derungs, Mathias Heep og Burkhard Kinzler

Andreas Løken Taklo er en ettertraktet pianist, både som solist, kammermusiker akkompagnatør og repetitør. Han har hatt solistoppdrag med orkester i Italia og Norge, og hatt solokonserter i Frankrike, Tyskland og Russland. Andreas arbeider med en rekke fremtredende norske sangere og er stadig å høre på konserter rundt i landet. Andreas har en master i utøvemde musikk fra Barratt Due musikkinstitutt i Oslo, og en master som operarepetitør ved Norges musikkhøgskole. Han har vært repetitør for Opera Nordfjord siden 2017 og blir jevnlig leigd inn som repetitør og akkompagnatør ved Den norske opera og ballett, Barratt Due musikkinstitutt og andre institusjoner.

Billetter finner du her!


 

 

 

Kommentarer

kommentarer