Sammen for Halden 16. november

For tredje året på rad arrangerer Leif Erling Kristiansen og datteren Trine Elisabeth Kristiansen førjulskonserten Sammen for Halden i Immanuels Kirke.

Inntektene skal deles likt mellom ungdomsgruppa i Kirkens Bymisjon og Extra Giverglede.

-Vi synes det er kjempefint at det er så mange internasjonale hjelpeorganisasjoner der ute, men det er lett å glemme at det er mange her hjemme som trenger hjelp også, sier Trine, vi ønsker å samle inn penger til de som sliter i nærmiljøet.

I fjor samlet Sammen for Halden inn hele 33 000 kroner, men Trine håper på å slå tallene fra i fjor.

-Jeg håper på 35 000 i år! Jeg prøver å ikke sette for store mål og ha for høye forhåpninger, men det er vanskelig å holde forventningene nede.

Immanuels Kirke er en fin plass for veldedighetskonsert synes Trine og Leif.

Håper det kommer mange

Trine og Leif håper det kommer mange på konserten.

-Vi jobber hardt med PR-biten om dagen, forteller Leif, for å nå ut til så mange som mulig. Det er jo veldig mange arrangementer i denne byen, det gjelder å markere seg i vrimmelen av alt som skjer.

De ble begge overrasket over hvor mange som dukket opp på den første Sammen for Halden for tre år siden.

-Da vi åpna dørene og folk strømmet på, ble vi helt satt ut, forteller Leif, den følelsen er helt ubeskrivelig! Det er en god følelse når du prøver å hjelpe noen, og så får du det til.

-Det er jo veldig spennende å se hvor mange som kommer i år, sier Trine, man blir jo litt stressa. I fjor så vi at folk kom tilbake, og det betyr mye. Men vi vil jo gjerne ha enda flere på konserten også! Jo flere som kommer, jo mer penger får vi samlet inn.

Gratisartister

Alle artistene som opptrer på konserten gjør det gratis. Leif og Trine har trommet sammen en variert line up, disse artistene kommer for å synge på førjulskonserten:

Bra-bandet, Thore Pettersen, Stone Cold Fire, Malin Möller, Glenn Golden og trioen Terje, Ingar og Rino.

Thore Pettersen kommer tilbake til Immanuels kirke torsdag 16. november.

Konferansier er sjølvaste Trond Henriksen. Trine og Leif er veldig takknemlige for at Trond og artistene stiller opp for å hjelpe dem å samle inn penger.

-Det hadde ikke gått uten dem, sier Trine. Vi har gitt artistene stort sett frie tøyler, det eneste vi har bedt om er at de spiller én julesang hver. Ellers lar vi det være opp til dem. Men det blir livat! Denne førjulskonserten er ikke lik alle de andre, vi skal løfte taket ti ganger i løpet av kvelden!

Tradisjon

-Når vi har gjort dette tre år på rad må vi vel få lov å begynne å kalle det en tradisjon eller, spør Trine.

Jo, det må gå an. Leif synes også det.

-En av tradisjonene er at Bra-Bandet starter hele showet, forteller Leif, og så avslutter vi med låta Gud med oss, som Ole Evenrud har skrevet. Da er det allsang, og teksten til sangen står i programmet man får utdelt.

Konferansier Trond Henriksen skrev en låt som heter Gatevisa for sju år siden, og den ble det jaggu musikkvideo av nå i høst. Sangen skal fremføres live for første gang på konserten. Her er låta, med musikkvideo:

-Bli med på en fantastisk kveld for å hjelpe andre, oppfordrer Trine, ikke gå glipp av en av haldens beste førjulskonserter!

-EN av de beste, bryter Leif inn, du mener vel den beste?

Vi overlater den diskusjonen til Leif og Trine og nøyer oss med å oppfordre folk til å ta en tur til Immanuels Kirke torsdag 16. november. Da er du jo i byen allikevel, for julegateåpninen arrangeres samme kveld.

Konserten starter klokka åtte!

Her er sponsorene for 2017:
– Sparebank Stiftelsen
– Berg Sparebank
– Jensen og Scheele
– Suveren Kommunikasjon
– Halden Taxi
– Veng Norge
– Kjetil Aabø, TV østfold
– Coop extra
– Tabs Lyd
– Per Arne Torp
– Isebakke Foto
– Brødløs Bakeri
– Kirkens Bymisjon
– Extra Giverglede
– Baylin AS
– OK Trykk AS
– Sto- Nor industri AS

Kommentarer

kommentarer