Samlet inn 44 000 til ungdom i Halden

Årets Sammen for Halden-konsert i Immanuels kirke dro inn hele 44 000 kroner. Pengene går til Kirkens Bymisjon og Byparken, og til Extra Giverglede.

Leif Kristiansen og datteren Trine kan puste lettet ut. De har arrangert Sammen for Halden i mange år, og i år rakk de det med nød og neppe. Uka etter veldedighets-konserten i Immanuels kirke stengte Norges konsertarenaer ned igjen.

– Årets konsert gikk over all forventing med tanke på situasjonen Halden og verden står i, sier Trine. Oppmøtet ble bedre enn vi hadde trodd på forhånd, og så koselig det var å se igjen så mange kjent fjes!

I fjor ble det ingen konsert, så i år var gleden ekstra stor over å få lov til å arrangere den igjen.

– Det var veldig fint å være tilbake i kirken igjen, og samle den fine gjengen som jobber fra morgen til kveld. Det er alltid mye latter og kos ved frokostbordet i kirken, der hele dagen starter.

Trine og Leif samlet inn hele 44 000 kroner på årets konsert. Som vanlig går pengene til byens ungdom og barn. Byparken-prosjektet får sin del av potten, og Mikaela Røstadli Dahls Extra Giverglede-prosjekt får andre halvdel.

– Det er en sum vi er fryktelig stolt over å kunne hjelpe til med, sier Trine. Reaksjonene var store da vi møtte opp for å dele ut sjekken. Mikaela satt ekstra pris på pengene nå, da listene til gaveaksjonen har blitt veldig lange i år. Det er mange som har søkt hjelp.

Strømregningene gjør jula ekstra vanskelig for mange i år. Trine og Leif synes det er godt å kunne bidra til å gjøre jula litt enklere.

– Vi syns det er ekstra moro å kunne bidra til at flere barn og familier får en fin jul i år, sier Trine, jula er en ekstremt viktig høytid for meg. Tradisjoner og familie er så viktig i høytiden, og hvis vi kan bidra så flere familier kan oppleve en fin jul gir det oss så mye glede.

Også Trond Henriksen på Kirkens Bymisjon satte stor pris på pengene Byparken fikk fra Sammen for Halden.

– Trond ble veldig glad for pengene, vi fikk jubel i hele kafeen når summen ble sagt høyt! Trond fortalte oss at summen kommer godt med til Byparkenprosjektet.

Trine og Leif er veldig takknemlige for alle som bidrar til Sammen for Halden.

– Vi vil takke absolutt alle som har bidratt til årets konsert, alle artister, samarbeidspartnere, sponsorer, de som hjalp til før og under konserten, ja absolutt alle ❤ Uten dere er Sammen For Halden ingenting.

 

Kommentarer

kommentarer