Samlet inn 14 000

SOS Barnebyer Halden samlet inn 14 000 kroner på støttekonserten i Immanuels kirke søndag kveld.

Tradisjonen tro holdt SOS Barnebyer sin vårlige støttekonsert til inntekt for organisasjonen i Immanuels kirke søndag kveld. Det var den syvende gangen SOS Barnebyer Halden arrangerte støttekonserten.

Det var kanskje ikke stappfullt i Immanuels kirke søndag kveld, muligens en følge av at det ringte inn til UKM Halden på samme tidspunkt som konserten i kirken startet. Dette til tross ble totalsummen etter arrangementet hele 14 000 kroner, og leder for SOS Barnebyer Halden, Lidy Alten, sier seg fornøyd:

-Jeg synes konserten var en fantastisk opplevelse, sier Lidy, deltagerne leverte og sto for musikalsk innlevelse og presisjon av rang! Monne og hennes ensemble ble for meg et av høydepunktene i starten. Dette uten forkleinelse for de forskjellige gruppene og et levende og flott kor. De bidro alle til en meget variert konsert av rang med presisjon og stor glede. Trompetsoloen til Gard sto også i en særklasse for meg!

Gard Lindberg Olsen imponerte på trompet i Immanuels kirke i går.
Monne sang vakkert i kirken i går, og nå spiller hun jammen inn plate også. Den kommer forhåpentligvis snart!

Lidy fungerte som konferansier på gårsdagens konsert. Med seg i arrangementsgruppen hadde hun Dina Buraas, Grete Ludvigsen, Marna Runge Heggland, Freddy Fagerholt, Mette Jørgensen, Kari Nilsen, Edward Alten og Berit Andersen.

Arrangørene hadde satt sammen et variert og fint program for kvelden, med imponerende bidrag fra en rekke band og solister, samt elegant traktering av både piano og trompet. Trompeten ble håndtert av tidligere nevnte Risum-elev Gard Lindberg Olsen, som spilte Men går jag över ängarna av Nils Ferlin. Det var jaggu fint, og dessuten akkompagnert av ingen ringere enn Eirik Haug Stømner, som jo trakterer flygel i en helt egen liga.

I tillegg til Gard og Eirik bidro følgende artister på støttekonserten i Immanuels kirke:

Monne, akkompagnert av Terje Støldal, Markus Linge og André Fjørtoft.

Living Alma (Ingvild Håkonsdatter Sivertsen, Benjamin Rø Haavelsrud, Jørgen Nilsen, Gard Lindberg Olsen, men egentlig også Alfred Rø Haavelsrud, som var på UKM denne søndagen)

Stemning (Therese Leet Vist, Eivind Mebust og Silje Kathinka Erichsen)

Vokalgruppa Tres: Gro Janet Haug Mo, Inger Marie Vierli Vold og Kristin Harboe. Svein Bjørnebye akkompagnerte på flygel.

Lise Backstrøm sang, akkompagnert av Jørgen Nilsen og Jon Skjeklesæther Pettersen.

Inger Lise Haavelsrud, som sang og spilte flygel.

Koret Ladybirds

Avslutningsvis sang Sopran Ida Gudim og baryton Carl-Christian Kure et utvalg sanger akkompagnert av Eirik Haug Stømner på flygel.

Lydmann på arrangementet var Espen Jamne Van Groningen.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer