Så sminken rant

Publikum ble en del av underholdningen i stand up-showet Latter Live på kultursalen i går. Det fikk ikke minst KanDusis utsendte merke på kroppen.

Det var Tommy Steine som dro flest haldenvitser under gårsdagens Latter Live i kultursalen, og det var naturligvis dialekta vår som fikk mest pepper. Men pepper fikk også publikum, og ikke minst de med lange linser i fanget. Etter at Steine spottet KanDusis utsendte reporter Nina Røsnæs med kamera i hånd på fjerde rad var det gjort. Vitsene haglet, og Nina sank lenger og lenger ned i stolen. Til alt hell og lykke var det noen som reiste seg for å gå på do, og vips så kom en annen publikummer i søkelyset. Tommy Steine var heldigvis også raus med å by på seg selv i sin del av showet. Han dro vitser om tvangssalget av huset i Sponvika, om rettsaken han tapte, og om hvor flaut det var å gå på dugnad og tigge om tomflasker samme dag som tapet ble slått opp i alle riksavisene.

Tommy Steine poserer villig for Nina Røsnæs.

Jonna Støme hadde programlederrollen i gårsdagens Latter-forestilling. Støme tok seg imidlertid god tid til å vitse mellom hvert nummer, og her ble publikum flittig brukt som materiale. Alle som reiste seg for å gå på do eller kjøpe mer å drikke fikk gjennomgå. Støme tok seg tid til å skravle med flere av publikummerne mens han var på scenen. Men som en ekte standuper gjorde Støme selvfølgelig også narr av seg selv. Hans egen angst for å gå på offentlige toaletter ble et av temaene.

Latter-nykommer Maria Stavang spøkte blant annet om det å jobbe i barnehage. Mest latter dro hun imidlertid da hun vitset om alle dickpicsene hun får på snap. Stavang hadde innført en praksis med å gi snap-bildene terningkast, noe som effektivt hadde ført til færre snap-bilder i denne kategorien.

Den fjerde blomsten i latterbuketten på kultursalen i går var Halvor Johansson. Hans stand up besto for det meste i å vitse om egne erfaringer, ikke minst fra leilighetskjøp i Oslo. Du kan få mye moro ut av en 19 kvadratmeter stor leilighet.

Nest etter Tommy Steine var det nok Christer Torjussen som dro flest latterbrøl i kultursalen i går. Som under sine humorkollegers numre ble det mye latter på hans bekostning, han bød raust på sin egne miserable tilværelse som skilt – og fersk Tinderbruker. Og alt det som følger med når du først har havnet i den situasjonen.

Christer Torjussen: Skilt og morsom. Foto: Nina Røsnæs.

Det er ingen tvil om at standuperne fra Latter Live fremskaffet latterbrøl nok til å kalle gårsdagens show en suksess.  Mission accomplished. Nina oppsummerte stemningen ganske så bra med følgende kommentar etter endt show:

-Jeg tror sminka mi ligger et sted nedenfor knea.

Alle foto: Nina Røsnæs.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer