Rosa i festningen

Lørdag ble Fredriksten festning fylt med rosafarger og hundrevis av jenter i treningstøy. Årets Sløyfeløp samlet omtrent 260 fornøyde deltagere i solskinnet.

Sløyfeløpet som arrangeres av Gro Gulbrandsen og Hilde Rustad ble i år gjennomført for fjerde gang. Løpet er til inntekt for Brystkreftforskning.
Gry Jonassen var konferansier, og hun oppsummerer Sløyfeløpet som en suksess.
– Vi var heldige med været, og det virket som om både arrangører, støttespillere og de som deltok var fornøyde. De som har jobbet med å få istand dette har gjort en strålende jobb, forteller hun.

Alle deltagerne fikk goodiebag som var ”fylt til randen” med godsaker, og det ble trukket mange premier på startnummerne.
– I tillegg hadde Spenst Halden aktivitetsløype for barna der inntektene gikk til barneavdelingen på Sykehuset Østfold. Et kjempegodt tiltak.

11950432_10153012776150952_7430959211890877504_o

En av de som har deltatt flere ganger tidligere og sto på startstreken på lørdag var Cecilie F. Berg.
Hun deltok sammen med Ellen T. Berg, Else Ruud og datteren Sara F.Berg. De var ikke med for å få bestetid, men fordi de ville støtte en god sak.
– Else gikk runden med nitroglysering på lomma i tilfelle et nytt hjerteinfarkt skulle slå til og Ellen med prolaps i ryggen. Vi kom oss gjennom løypa alle sammen og var godt fornøyde med både opplegget og dagen, sier Berg.

June Krosby Petersen deltok i Sløyfeløpet for første gang. Hun har trent sammen med en gruppe på Family Sports Club Halden de siste ukene, og i løpet deltok hun sammen med en stor gjeng fra arbeidsplassen Bakke Rehabiliteringssenter.
– Sløyfeløpet var kjempemorsomt. Tungt, men gøy! Mange fine mennesker samla på ett sted for en god sak, oppsummerer hun.

Kommentarer

kommentarer