Rockehuset og Domino åpner igjen

Neste uke åpner både Rockehuset og Domino dørene igjen. Hurra!

Åh, så deilig å få melde om gode ting! De strenge koronarestriksjonene letter sakte men sikkert, og forhåpentligvis går vi nå gradvis tilbake til normalen. Onsdag kveld er voksenfolket på ungdomsklubbene samla for å planlegge og forberede åpning til uka. Til uka åpner nemlig både Rockehuset og Domino dørene igjen. Rockehuset på mandag og Domino på tirsdag.

– Vi ble kjempeglade da vi fikk beskjed om at vi kunne åpne igjen, forteller Linn Rokke Andersen, så vi kasta oss rundt og begynte å planlegge. Det føles nesten som å begynne på nytt. Jeg håper det kommer kjempemange til uka!

Gutta forsvinner ut døra for å kjøpe maling til Rockehuset. Drop in-rommet skal nemlig pusses opp.

Rockehuset og Domino har naturligvis fulgt koronaens svingninger i høst. Det var optimisme og åpent som vanlig i august, og så ble det stadig innskrenkninger utover høsten. Nå i januar ble det kroken på døra etter Ernas pressekonferanse i nyttårshelga. Haldens ungdommer har måttet klare seg uten sine faste tilholdssteder i hele januar.

– Det er mange ungdommer som er mye her, sier Linn, så det er nok mange som har kjeda seg nå i januar. De har jo ikke noe annet sted å gå, og i det siste har man jo ikke kunnet komme på besøk til hverandre heller!

Rockehuset har åpent mandag og onsdag fra 17-21

Domino har åpent tirsdag og torsdag fra 14 – 21.30

Foto: Ungdomsklubben Domino.

På Rockehuset gjelder fjorårets regler. Det vil si at man skal gjøre avtaler med folket på huset før man kommer for å gjøre en aktivitet, og det kan maks være femten på huset samtidig. Det er også en maksgrense på to personer per rom! På Domino er det også desemberreglene som gjelder. Også her gjelder regelen om maks femten inne i klubben samtidig, og alle må skrive seg på lista.

Linn krysser fingrene for at det blir stabil fremgang utover våren.

– Jeg blir jo litt redd for at vi plutselig skal stenges ned igjen. Man blir bekymra for konsekvensene det får, når vi ikke er sosiale. Jeg kjenner jo på det sjøl også. Men nå gleder vi oss til at vi åpner til uka, og håper det kommer mye folk! Kanskje kommer det noen nye ungdommer også? Det hadde vært fint.

Følg med på klubbenes Facebooksider, der kommer det oppdateringer om aktiviteter og program fremover:

Rockehuset

Domino

På bildet, bak: Linn Rokke Andersen, Laurits Mosseby, Beate Fenstad. Foran: Anthony Monbelly og Jon Terje Vaglen.

Kommentarer

kommentarer