Rockabilly på Kongens

Lørdag 5. mai kommer The Rockabilly Rebels til Kongens Brygge for å spille rockabillyrock. Konserten blir premiere for rockabilly-rebellenes nye gitarist Marius Tofthagen.

I fjor måtte Rockabilly Rebels vinke adjø til sin eminente gitarist Stian Andreas Rødland Hansen. Høsten og vinteren ble brukt på å lete etter en ny gitarist, men uten hell. Til slutt var det gitaristen som fant bandet, og ikke omvendt. Midt i et bandmøte tikket det inn en tekstmelding fra elverumingen Marius Tofthagen. Marius hadde spilt rockabilly i bandet Bullet Proof i flere år, og har plenty av erfaring. Rockabilly Rebels takket pent ja til Marius’ tilbud.

Marius Tofthagen er den nye gitaristen i The Rockabilly Rebels.

-The Rockabilly Rebels og Bullet Proof har i løpet av årene delt scene et par ganger, forteller bassist i The Rockabilly Rebels, Erik Bernáldez Hjelde. Vi har brukt Marius som step-in vikar en gang før, så vi har god kjennskap til ferdighetene hans. Vi vil tørre å påstå at vi har fått inn Brian Setzers ukjente sønn i bandet.

Rå rockeaften

På lørdag tar altså Rockabilly Rebels med seg den nye gitaristen og spiller på Kongens Brygge.

-Lørdag blir første konsert vi spiller med Marius. Dette kommer til å bli en rå rockeaften fylt med toner fra 50-tallet. Nå som sommeren snart er på vei er dette en gyllen mulighet til å kjøre Amcar’en ned til torget for å riste på rockefoten.

Rockabilly Rebels reiser rundt og spiller over hele Østlandet, men de stikker over grensa for å spille litt også. De ser frem til å spille i Halden til helgen.

-Set-lista kommer til å bli en god blanding av 50-talls slagere fra Elvis, Cash, Stray Cats, Creedence og med mange flere gamle helter, forteller Erik. Vi kommer også til å spille låter fra utgivelsene våre «Rockabilly Rebel», «Art by Accident» og «Lonesome Town». Får vi stemninga til topps blir det fort noen lokale slagere fra Bobben Roll! Vi håper mange tar turen innom Kongens Brygge på lørdag!

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer