Renessansebandet med Gjermund Larsen

Foto: Veronica van Groningen

I det høsten er på hell, og dagene begynner å falme allerede ved lunsjtider, inviterer Det Norske Blåseensemble inn til en festlig og stemningsfull kveld med musikalsk samspill i renessansestil. Her får du mulighet til å sette hverdagen litt på pause, og ta inn den gode stemningen fra kultursalen. Til konserten byr vi i tillegg på kaffe og en godbit fra bakeriet.  

Vi legger opp til et rikt program, med lystige danse-satser fra 1500- og 1600-tallet, til folkemusikkens vakre og publikumsvennlige univers. Dette er musikk som er lett å like!

Her har Stian Aareskjold som musikalsk leder, satt sammen verk fra forskjellige århundrer, tilpasset Blåseensemblet i tillegg til vår dyktige gjestemusiker Gjermund Larsen. Stian sier det er interessant å jobbe med forskjellige sjangre innenfor renessansen. Ekstra spennende blir det når Gjermund Larsen drar det hele i retning folkemusikk med sin fiolin og sjangeroverskridende komposisjoner.

«Vi kan ikke lenger ta det for gitt at vi får spille konserter. Gleden og tilstedeværelsen under konsertene merkes godt»

  • Stian Aareskjold, musikalsk leder og trompeter i Det Norske Blåseensemble

Vi understreker at vi har stort fokus på smittevern, og gjør vårt ytterste for at det skal være trygt å komme på konsert til oss. Konsertsalen rigges med hyggelige småbord, og alle bord står med god avstand til hverandre. Vi har jevnlig dialog med kommuneoverlegen, og vi  forholder oss til de retningslinjer og krav som er gitt.

Sted/tid: Brygga kultursal, fredag 13. november kl. 19.00

Her finner du arrangementet på Facebook.

 

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer