Rekordsalg til tidenes rockefest

Tons of Rock festivalen som går av stabelen på Fredriksten Festning i Halden 23-25 Juni opplever rekordsalg og enorm interesse.
Foto: Joachim Bratteli

Fra før av er dagspass torsdag, vip-billettene og hotellpakkene utsolgt. Nå begynner det å minke kraftig på festivalpassene også, og det er nå kun 1000 festivalpass igjen! Du kan fortsatt sikre deg billett der du får med deg alt på tidenes rockefest, og billetter kjøper du her.

Det tegner mot en historisk helg på historisk grunn med tidens samling av rock og metal band i Norge. Black Sabbath kommer på sin avskjedsturne. Bandet som definerte hardrocken for snart 50 år siden gjør sin siste turne, og dette blir en eksklusiv siste sjanse til å se dem i Norge, på magiske Fredriksten festning i Halden.

Og for en helg dette blir. Sjokkrockeren, ikonet og hardrockens grand old man Alice Cooper gjør sine eneste Norgeskonsert i 2016 på Tons of Rock. Det samme gjør metal legende Megadeth som er ute med et fantastisk nytt album. Når man i tillegg kan ramse opp band som Ghost, Europe, Behemoth, Sixx:A.M, Amon Amarth, Raga Rockers, Rival Sons, Pain, Vreid, August Burns Red, The Dogs,, Converge og Black Debbath + mer enn 30 band til, så er det lite tvil om at dette blir en historisk helg i Halden.

Teksten er levert av Tons of Rock. 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer