Råtassene må finne seg andre løp

TTIF har kalt det ”Haldens morsomste løp”, men i år er morroa over. Alle som har ventet på årets Råtassen med gjørmebading ved Ormtjern må finne seg andre utfordringer.

Råtassen har vært kjent for å være en skikkelig utfordring med et salig gjørmebad. Løpet har gått i området rundt Ormtjern med en løpedel og en svømmedel, der store deler av løpingen har foregått i bekker og gjørmeområder. Løpet har pleid å samle omtrent 100 deltagere og en del publikum.
Frode Zeylon i TTIF forteller at de ikke kommer til å arrangere Råtassen i år på grunn av manglende tid og at de må prioritere andre aktiviteter.
– Vi startet dette som et tilbud til våre egne lag som en sosial greie for å gjøre ting på tvers av aldersgrenser og lag, sier han. Arrangementet utviklet seg til å involvere flere og flere deltagere utenfor klubben og de siste årene har det nesten ikke vært deltagere fra arrangørklubben TTIF.
– I og med at det er ganske mye jobb forbundet med å arrangere det, og at det ikke har noe med fotball å gjøre så ble det bestemt at vi ikke vil arrangere i år da vi ønsker å prioritere ting som skaper aktivitet for våre medlemmer.

Vil du vite mer om TTIF kan du besøke nettsiden deres her. 

Vil du vite mer om andre løp i Halden kan du lese mer om Monolittløpet, Halden byløp og Grenseløpet.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer