Råkk på Reis!

Fredag 24. mai gjester Norsk Råkk Siste Reis!

Norsk Råkk er for et utstrakt publikum det nærmeste du kommer euforisk lykke fra en konsertscene. Norsk Råkk har i en årrekke turnert land og strand rundt med sin ska- og new wave-infiserte rock og punk, og bandet legger ingen begrensninger på seg selv når de opptrer, verken på sceneutfoldelse, sjangerlefling eller vokalistrotasjon. Variasjon er da også et sentralt begrep på bandets nyeste album, og en kollektiv tankegang gjennomsyrer både låtvalg, bandkonstellasjon og sceneshow.

Hør låta «Gatelangs» fra Norsk Råkks siste album Helgardert her:


Per 2019 fremstår Norsk Råkk som et mer helstøpt band enn på lenge. Norsk Råkk har signert med Big Day Records, fått seg fast blåserrekke, og kom 19.januar i fjor ut med et nytt album: ”Helgardert”. På ”Helgardert” går Norsk Råkk nye veier musikalsk sett, og skiva har fått sin helt unike identitet. Lydbildet til Norsk Råkk er fornyet, men uten å gå på bekostning av grunnidéen som bandet har fulgt siden starten.

Det har blitt et par år siden forrige gang de besøkte Siste Reis, men i mellomtiden har flere av bandets medlemmer vært innom med band som The Crates og Freedumb.

Konsertstart er klokken 20.00, og billettprisen er kr 150,-

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer