Publikumsrekord for DNBEs Nyttårskonserter

Aldri har så mange kjøpt billett til Det Norske Blåseensembles tradisjonsrike nyttårskonserter.

Siden årsskiftet har ensemblet tradisjon tro besøkt fem Østfold-byer med sin 31. nyttårskonsert i rekken. I overkant av 1 700 mennesker fikk med seg årets konserter. Det sørget for en ”flying start” for det nye året for ensemblet, og for publikumsrekord for nyttårskonsertene.

– Dette er svært gledelig for oss. Vi tror det skyldes en heldig kombinasjon av flere faktorer. I år var vi kronet med verdensstjernen Solveig Kringlebotn, den meget anerkjente dirigenten Per Kristian Skalstad og den folkekjære artisten Erik-André Hvidsten som konferansier. I tillegg har vi hatt selskap av dyktige, lokale solister. Så er vi selvsagt svært stolte av vårt flotte ensemble!, sier markedsansvarlig, Christer A. Elnes.

I Brygga Kultursal spilte ensemblet for fullt hus, og mange håpefulle stod tålmodig på venteliste.
– Det var en fantastisk kveld, smiler Elnes, som understreker at det er ekstra gledelig å spille for fullt hus på hjemmebane.

– Vi prater mye med publikum, som forteller oss at nyttårskonsertene er en kjær tradisjon – og hvorfor. Ingen ting gleder oss mer enn når vi innfrir på forventningene de har i forkant. Vi er opptatt av å ivareta tradisjoner, og er veldig fornøyde med årets konserter, avslutter Elnes.

Kommentarer

kommentarer