Pub og Politikk på Reis

Gutta på Reis gjør sitt for å bedre valgdeltagelsen og øke interessen for politikk i Halden. Hver torsdag frem til valget inviterer de lokalpolitikere til å presentere seg og snakke politikk på Siste Reis.

Det nærmer seg kommunevalg, og mange lurer på hva de skal stemme i september. Dette har Carl-Emil Molin på Siste Reis tenkt på.

-Det er mange som er litt usikre på hva de ulike partiene står for, forteller Carl-Emil. Og det er lav valgoppslutning her i Halden. Formålet med Pub og Politikk er å opplyse og informere, men også å ufarliggjøre politikken.

Carl-Emil ble anbefalt å spørre HAs Gunnar Paulsen om å være ordstyrer. Det ville Gunnar. Idéen er at representanter for partiene skal presentere partiet og hva de står for, og så skal man ta for seg noen temaer og diskutere dem. Carl-Emil håper alle de politiske partiene vil ta seg en tur på Pub og Politikk før valget.

-Så langt har jeg fått svar fra Rødt, Ap og Høyre, de kommer på torsdag. Så håper jeg at vi hører fra de andre partiene etter hvert også. Jeg gleder meg sjøl, jeg kan også tenke meg å bli litt bedre oppdatert på lokalpolitikken!

Har du lyst til å bli bedre kjent med de politiske partiene i Halden i en uformell og nedpå setting? Ta deg en tur på Reis da vel, på torsdag! Pub og Politikk starter klokka 18.00.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer