Presenterer Unge Folk i Halden 2016

Unge Folk i Halden startet i 2011 og har i hovedsak vært en konsertforestilling i Fredrikhalds teater med unge haldenmusikere.
Toppbilde: Varg Kjeholt, Simen Dahle og Rikke Prang FølknerForeningen som står bak arrangementet ønsker å samle noe av det beste Haldens unge musikkmiljø har å by på, for så å vise det frem i profesjonelle og vakre omgivelser i norges eldste barokkteater. Foreningen står også bak musikkfestivalen Kanonrock og Unge Folk i Parken.
Konseptet Unge Folk i Halden er inspirert av Folk i Halden som startet opp på 90-tallet, dette er en konsertforestilling med haldenartister som nå spiller i Brygga Kultursal hver desember.
Søker unge haldenkunstnere
Vi har tidligere år fått god respons på kunstutstilling i sammenheng med konserten og derfor ønsker vi å ekspandere. Unge kunstnere jobber ofte for seg selv, og for å vise frem hva det unge kunstmiljøet i Halden har å by på, så søker vi nå etter unge kunstnere for å lage en litt større kunstustilling – så ta kontakt med oss på facebook! Ustillingen settes opp den samme uken som konsertforestillingen, uke 49.

Forestillingen Unge Folk i Halden 2016 finner sted lørdag 10. desember. Sett av datoen!

Pressemelding fra Unge Folk i Halden. 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer