Plant en solsikke for barna!

Mellom 10 og 15 i morgen lørdag finner du SOS Barnebyer Halden på stand utenfor Kuriosa på nordsiden. Stikk innom den glade gjengen som står og venter på deg der og plant en solsikke i en potte – og bli med i konkurransen om å dyrke frem den største solsikken!
 
-Solsikken er SOS-barnebyers blomst forteller Lidy Alten i SOS Barnebyer Halden. Solsikken står som symbol på omtanke for barn som mangler omsorg. Vi mener at alle barn har rett til å blomstre. Hvis et solsikkefrø plantes i god jord og får godt stell, blir solsikken høy og sterk. Sånn er det med barn også. Får de en god og trygg oppvekst, kan de vokse seg sterke og flotte.
 
I år har SOS- barnebyer satt igang Solsikke-dugnad ???????????? Alle inviteres med til å farge hele landet gult fra juni til september, og dette markeres med solsikkesåing mange steder.
– Vi oppfordrer også alle til å tagge og dele bilder av solsikken på Facebook eller Instagram, sier Lidy videre. Slik kan alle være med å spre betydningen av god omsorg, og være med i en landskonkurranse.
SOS Barnebyer Halden setter opp sin egen konkurranse og trekker en lokal vinner i september.
Bli med og dyrk frem din egen solsikke i sommer!
Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer