PK Keränen og Leija Lautamaja til Siste Reis 13. september! 

PK Keränen fra 22 Pistepirkko og Leija Lautamaja (The Moontwins) spiller på Siste Reis 13. september! 

PK Keränen er en av Finlands mest respekterte rockemusikere, kjent fra det finske bandet 22-Pistepirkko. Han er en selvlært gitarist, sanger, utøvende artist, komponist, tekstforfatter og arrangør. PK ønsket å bringe nye harmoniske og musikalske dimensjoner inn i livet sitt, og kunne ikke slutte å lure på hvordan kombinasjonen av edgy gitarlyder, stompbox-beats og et faktisk trekkspill ville høres ut. Ikke lenge etter ble han introdusert for Leija Lautamaja.

Leija Lautamaja, en virtuos som spiller melodeoner og rørorgel, er en internasjonal artist, komponist og musiker som holder ved sine kulturelle røtter i Vest-Finland. Hun har bygget seg en stor karriere som musiker gjennom hennes lidenskaper for låtskrivning, sosial folkedans og tradisjonelle låter.

PK og Leija kommer fra to ganske forskjellige sjangere og sammen har de skapt duoen The Moontwins. Duoen møtes i hjertet av musikk, drevet av en intuitiv musikalsk forbindelse. Lyden til duoen varierer fra de myke og milde akustiske akkordene til kraftig fuzzy eruption og lar den ekstraordinære stemmen til PK Keränen skinne på sitt aller beste.

Tirsdag; 13.09.22; KL 19; 250kr

Billetter finner du her!

Kommentarer

kommentarer