Pizzakrydder, Julekongen og sauer som lyser

Julestemningen har satt seg hos Apotek1 Svanen med juletre, julepynt og julegaver. Elise og Laila viser gjerne frem det de mener er årets beste julegavetips. 

Den som tror at man kun får kjøpt medisiner, førstehjelpsutstyr og tradisjonelle apotekvarer hos Apotek1 Svanen må tro om igjen. Her bugner det av spennende julegaver til både små og store, og de ansatte har alltid noen gode tips og råd.
Jakter du på julegave til en som er glad i å lage og spise mat? Da har du mange gode alternativer. Laila har funnet sin favoritt; pizzakrydder og saks.
– Jeg syns det er så smart å klippe pizza’n i stedet for å skjære den, og her følger det også med to krydderbokser. Det er en med oregano og en med pizzakrydder, forteller hun.
Elise har funnet frem gavesettet med forskjellige oljer og krydder.
– En kjempefin gave til den som liker å kokkelere. Settet inneholder extra virgin olivenolje, balsamicoeddik, salatkrydder og potetkrydder.

Bilder merket med stjerne17

Årets juleserie for barn på NRK er ”Julekongen”. Hos Apotek1 Svanen har de gaver med Julekongen-tema til de minste.
– Nå som det blir kaldere ute er det viktig å kle barna godt. Og da er det ekstra stas å kunne ta på dem Julekongen-klær. Vi selger pannebånd, votter, veske og sokker, forteller Elise.
Pannebåndet er selvfølgelig formet som en Julekongen-krone med dusker på hvert spir og er i deilig og varm merinoull.
Apotek1 Svanen har også en tanke bak salget av varme klær.
– Gode varme klær er en selvfølgelig for de fleste, men ikke for alle. Apotek1 gir derfor bort 3 % av ullsalget vårt til Frelsesarmeen som hjelper barn som fryser, forklarer Laila.

IMG_2158

Skal du kjøpe julegave til noen som liker å synge i dusjen? Da er dette den perfekte gaven: trådløs badehøyttaler.
– Dette er en fin og morsom julegave til den som liker seg på badet eller er mye på farta. Høyttaleren er vannavstøtende og kompatibel med iPhone, iPad, iPod, smarttelefoner og andre Bluetooth mediespillere. Du kan ta den med der du er enten det er på badet, i båten, på stranda eller andre steder, sier Elise.
– Vi har selvfølgelig også julegavetips til den aktive og nysgjerrige, som for eksempel et aktivitetsarmbånd. Dette armbåndet, Idomove Go+, måler bevegelser, distanse, kaloriforbrenning og søvnaktivitet, forklarer Laila.

IMG_2162

Det siste julegavetipset er til de minste. De som syns nattemørket kan være litt skummelt, og trenger at det er litt lys i rommet.
– Vi har disse søte sauene som er nattlamper. En i blå og en i rosa.
De er formet som et lite lam med myke bein og egner seg godt både som lampe og leselys, sier Elise. Hun demonstrerer hvordan lampen fungerer, bøyer man hodet nedover siver det litt lys ut og bøyer man hodet oppover vil det flomme lys utover.

Elise og Laila hos Apotek1 Svanen ønsker alle kunder hjertelig velkommen innom apoteket midt i gågata. De lover både julestemning og gode julegavetips.

Artikkelen er betalt av Apotek1 Svanen. 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer