Perlet for kreftsaken

På ungdomsklubben på togstasjonen perlet ungdommene armbånd til inntekt for kreftsaken denne uka. Armbåndene skal selges til inntekt for Ung Kreft og kreftforskning.

Trine, Pablo og Anki på Kirkens Bymisjons ungdomsklubb har ansvaret for å finne på aktiviteter for ungdommene på klubben, og denne gangen tenkte de at ungdommene kunne få gjøre noe for en god sak. Anki foreslo at de kunne lage perlearmbånd til inntekt for kreftsaken. Organisasjonen Ung Kreft legger nemlig opp til perleworkshop for frivillige der det skal perles armbånd som selges til inntekt for kreftsaken.

-Vi tenkte dette kunne være en fin sak å støtte sier Trine.

Det ble godt oppmøte på perlekvelden i kaféen på stasjonen, godt over tjue ungdommer møtte opp for å perle for kreftsaken. Til sammen var det godt over tredve unge og voksne til stede.

-Det ble produsert cirka tre hundre armbånd til støtte for Kreftforeningen, forteller Trine. Vi er stolte av å ha så mange positive og engasjerte ungdommer i klubben vår – og vi har plass til flere!

Armbåndene selges i Kreftforeningens nettbutikk, og inntektene går uavkortet til Ung Kreft og kreftforskning.

Foreningen Ung Kreft er en selvstendig, landsdekkende organisasjon som er drevet på frivilligbasis av unge som selv har opplevd kreftsykdom. Foreningen er et støtteapparat både for unge mennesker som får kreft og pårørende.

Les mer om Ung kreft her.

Les mer om Kirkens Bymisjons ungdomsklubb her:

Jeg har rett og slett landa drømmejobben

Taco og Tema på ungdomsklubben på stasjonen

Vennskapsdisco med ungdomsklubben

 

Kommentarer

kommentarer