Påmeldingsfrist for UKM Halden på torsdag

Meld deg på UKM og vinn platekontrakt! Er du mellom 15 og 25 år kan du melde deg på UKM Halden og bli valgt ut som finalist til JYPLING! Dette er Østfolds egen talentkonkurranse i samarbeid med Idyllfestivalen, Universal Music og SpareBank 1 Østfold Akershus.

Idyllfestivalen står bak konseptet JYPLING som ser etter musikktalenter i hele Østfold. I år kåres hele tre vinnere. Førstepremien er singelkontrakt med verdens største plateselskap, Universal Music og spilletid på Idyllfestivalen i Fredrikstad sommeren 2019!

Pris til artisten med størst potensial

Andrepremien i JYPLING er spilletid på Idyllfestivalen. I år kåres i tillegg en Utviklingspris. Denne prisen blir delt ut til en person/gruppe som har et tydelig talent, men som ikke er helt klar for scenen ennå. Premien er studiotid hos en produsent for videre utvikling. JYPLING-Konseptet er et samarbeid mellom UKM Østfold og Idyllfestivalen, samt Universal Music og SpareBank 1 Østfold Akershus.

Halden Drum Corps. Foto: Jon Petter Wiig.

Få gullbillett gjennom UKM

Alle ungdommer som melder seg på UKM vil bli vurdert for en «gullbillett»av det lokale fagpanelet. Da får du en unik mulighet til å gå direkte til Jypling-finalen på St. Croix-huset i Fredrikstad 6. April 2019. I tillegg har du muligheten for å gå videre til den regionale UKM-festivalen i Østfold som dette året holdes i Moss.

Ikke utgitt materiale

Kravene for å delta i denne konkurransen er at opptreden må være laget og skrevet av deltageren selv. Låten kan heller ikke være utgitt tidligere på noen som helst plattform. På nettsidene til JYPLING kan du lese mer om betingelsene og faktisk også melde deg på UKM!

Idyllfestivalen står bak konseptet JYPLING, i samarbeid med UKM Østfold, Universal Music Norge og SpareBank 1 Østfold Akershus.

Forsidefoto: Jon Petter Wiig.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer