Paal Flaata synger på Sommerscenen

Lørdag 1. august kan du få oppleve Paal Flaatas store stemme på Sommerscenen i Kokkekollektivets bakgård. Support er Eva Denis!

Siste Reis og Trøkk På Sydsiden gjorde stor suksess med sitt konsertsamarbeid da de inviterte Åse Kleveland og Luke Elliot til å spille i Kokkekollektivets bakgård tidligere i juli. Nå gjentar de suksessen, og denne gangen er det altså Paal Flaata og Eva Denis som gjester scenen mellom Kokkekollektivet og Høna.

Paal Flaata er kjent for sin usedvanlig vakre stemme og storslagne vokalprestasjoner. I 10 år frontet Paal Flaata bandet Midnight Choir, og i kraft av sin stemmeprakt satte han gruppa på det europeiske kartet. I disse årene rakk Midnight Choir å gi ut fem plater + to samlealbum. Spellemannspris fikk de for «Amsterdam Stranded» 1998.

Flaata har en lang historie i Halden. Athletic sound er hans mer eller mindre faste studio, og har et utall innspillinger bak seg der. I tillegg har han gjort en rekke konserter på flere steder i byen, både med band, solo og blant andre sammen med med Legenden Chip Taylor.

Hør Paal Flaata synge Chip Taylors «Angel of the Morning» på Bryggerhuset (mai 2019) her: 

Support denne kvelden er haldenseren Eva Denis, som nylig har hatt suksess med singelen Stay With Me, som blant annet ble brukt i TV-serien Exit, og som ble listet på NRK P1

Eva Denis. Foto: Raymond Mosken.

Eva er også aktuell med ny singel om dagen, den flotte låta The Ferry ble sluppet på strømmetjenestene onsdag 1. juli og har allerede opparbeidet seg en stor lytterskare.

Hør låta her:

Dørene åpner kl 18.00. Konserten starter klokken 20.

Billetter finner du her!

Konsertene gjennomføres med støtte fra Halden kommune.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer