På Oppdragelsesreise i Halden

Lørdag kveld var Tusvik og Tønne på Oppdragelsesreise i Halden. Det er uvisst hvor mye oppdragelse som faktisk ble resultatet av besøket, men det ble nå i hvert fall en latterlig kveld for mange haldensere.

Tusvik og Tønne er viden kjent for sin frittalende stil, de legger aldri to i mellom når de skal beskrive og gjøre narr av folk og verden slik de ser den. Gårsdagens Tusvik og Tønne-besøk bød på både stand up, sangnumre og parodier. Komikerne vitset om arv, miljø og selvfølgelig: Oppdragelse. Her ble både egen oppdragelse og hvordan de selv oppdrar satt under lupen.

Ingenting er tabu for Tusvik og Tønne. Foto: Nina Røsnæs.

Ingenting er tabu

Tusvik og Tønne snakker ærlig og åpent om det mange andre bare hvisker om bak lukkede dører, her er ingenting tabu! Sigrid Bonde Tusvik snakker åpent om sine fødselsskader og rumpehullkirurgi. Den nyopererte delen av Sigrids kropp sammenlignes med Siv Jensens munn, som til tider freser på samme måte – skal man tro den frittalende komikeren. Sigrid sender en stor takk til skattebetalerne for nevnte kirurgi!

Utroskap og boxer med kodelås

Tusvik og Tønne lettet på dyna når det gjaldt sine familieforhold også. Alt fra småkrangler med ektemenn til utroskap ble drøftet på scenen. Men verdensproblemene fikk også sin plass, og ikke minst fikk regjeringen gjennomgå.

Forslag til løsninger på samfunnsproblemer ble også lagt på bordet. Lisa Tønne viste blant annet frem en ny oppfinnelse for å unngå uønskede seksuelle tilnærmelser, nemlig en boxershorts med kodelås. Problemer kunne naturligvis oppstå dersom man gikk på byen og drakk seg såpass full at man glemte koden. Løsningen ble til slutt en Starwars Clonetrooper-drakt som beskyttelse for alle mulige typer uønsket tilnærming.

Sigrid Bonde Tusvik kler Lisa Tønne i en clonetrooperdrakt. Foto: Nina Røsnæs.

Mette Marit og Petter Northug

Komikerduoen er kjent for å herse mye med det norske kongehuset, og Sigrid Bonde Tusviks Mette Marit-parodi er populær blant det norske folk. “Mette-Marit” dukket naturligvis opp på gårsdagens show, og “Petter Northug”, “Erlend Elias”, “Lothepus” og “Sophie Elise” var selvfølgelig også innom. Sistnevnte får gjennomgå for sine mange plastiske operasjoner.

Mette Marit var innom kultursalen i går. Foto: Nina Røsnæs.
Lisa Tønne synger. Foto: Nina Røsnæs.

Alle foto: Nina Røsnæs.

 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer