Østfoldmesterskap i salgsfag på Tista senter

Førstkommende fredag arrangeres Østfoldmesterskapet i salgsfaget for videregåendeelever ved Service – og samferdselfaget fra hele Østfold mellom 09.30 0g 12.30 på Tista senter. 

Elever fra Service og samferdsel vg2 fra hele Østfold konkurrerer i fellesarealet på Tista senter i å lage en vareutstilling, plakat og beregne en priskalkyle for et produkt.

  • Skolene som konkurrerer er: St.Olav, Fredrik II, Mysen, Kirkeparken og Halden vgs.
  • Fem forretninger har stilt sine varer til disposisjon for elevene å lage vareutstillinger av og det er: Ark, Bik bok, Kid, Kitch’n og Ringo – leker.
  • Jury og dommere stiller fra næringslivet: Opplæringskontoret KOM v/Britt Kristiansen, Meny daglig leder Georg Gulliksen og mest sannsynlig Opplæringskontoret SOSO.
  • Tista senteret v/daglig leder Britt Brattli deler ut premier til vinnerlaget sammen med jury og Østfold fylkeskommune.

 

Sine og Hanna vant Haldenmesterskapet i januar, og går videre til Østfoldmesterskapet på fredag. Foto: Service og Samferdsellinja på Halden videregående.

I forkant av Østfoldmesterskapet så ble det gjennomført skolekonkurranser ved de respektive skolene og vinnerne fra de forskjellige skolene gikk da videre til Østfoldmesterskapet.

Vinnere går videre til NM

Vinneren av Østfoldmesterskapet går videre til NM i salgsfaget som avholdes 10.-11. april 2019 ved Ringsaker videregående skole.

Startskuddet for mesterskapet går klokken 09.30. Elevene vil konkurrere i fellesarealet frem til 12.30, og så blir det jurybedømming mellom 12.30 og 14. Premieutdelingen vil foregå i 14-tiden.

En stor takk til Tista senter og senterleder Britt Brattli og alle forretningene som har stilt opp.

Kommentarer

kommentarer