Opera på Bryggerhuset Syd

Torsdag 29.oktober inviterer Opera Østfold i samarbeid med Bryggerhuset Syd til sesong 2 av Opera på Bryggerhuset. Gjennom fem kvelder i vinterhalvåret finner publikum varmen med vakker sang og musikk i en uformell setting blant kaffekopper, vinglass, matservering og godt selskap. 

-For oss er det gøy å kunne tilby opera året rundt til Østfolds operainteresserte, og det er selvsagt flott at det er etterspørsel etter opera, smiler operasjef Pål Scott Hagen. Han forteller videre at arrangementet finner sted hver siste torsdag i måneden fra oktober til og med mars neste år.

2014-10-13 13.43.44

Forventningsfulle arrangører
Operasjefen og daglig leder på Bryggerhuset Mona Johansen gleder seg til nok en vintersesong med opera.
-Vi ser at konseptet er populært og mange velger å spise i forkant av operakvelden. Mange lar dette være en sosial happening, sier Mona Johansen.

Det er ikke spiseplikt, men også fult mulig å komme bare for å høre perler fra operalitteraturen som blir presentert på en uhøytidelig og underholdende måte.
-Her er det bare å komme innom. Det blir stoler nok til alle, sier Mona. Hun minner også om at det er mulig å bestille bord i forkant.

Variert program
Trond Gudevold er førstemann ut i Opera på Bryggerhuset. Han er ikke ukjent for Halden-publikummet da han har sunget for Opera Østfold hele tre ganger både i Trubaduren, Turandot og Carmen på Fredriksten festning.
Han har en solid bass-stemme som han reiser landet rundt med. I flere år var han bass-solist i Tyskland ved operahusene i Münster og Kiel.
I programmet dukker også blant andre sopranen Carolina Sandgren opp.  Hun var med på Opera på Bryggerhuset i forrige sesong, og sjarmerte da et fullstappet lokale. Carolina opptrådte også på Halden Gallaen på Brygga Kultursal i 2015. Til vanlig er hun ansatt på Gøteborgs Operaen, og har der sunget over 40 hovedroller.

Bordbestilling: syd@brhuset.no eller 69 19 56 44. Inngang kr 200,- som betales i døren. Begynner presis kl. 20.30.

Artikkelen er betalt av Bryggerhuset syd. 

 

Kommentarer

kommentarer