Opera på Bryggerhuset

Torsdag 15. feburar kl. 20.30 kommer to Østfoldinger tilbake til Halden, tenor Eirik Grøtvedt og baryton Emil Havold Næshagen.

Det er duket for en skikkelig østfoldsk operakveld når gutta som nå er bosatt i Oslo vender tilbake til hjemfylket. De gleder seg stort til å innta Halden denne torsdagskvelden og lover et repertoar med både duetter og arier fra flere kjente operaer.

-Vi er så heldige å ha med oss haldenser Eirik Haug Stømner på piano, for det kan vi ikke spille sjøl, smiler Eirik Grøtvedt.

De siste årene har sangerne bemerket seg som to av Norges mest fremtredende unge operatalenter. Begge kjenner haldenpublikummet godt. Eirik var sist i Halden under julekonserten i Fredrikshalds teater, da også sammen med Eirik Haug Stømner på piano. Emil gjorde rollen som Papageno i Tryllefløyten sist sommer. De to kameratene har mange sangoppdrag og fullfører i år diplom- og masterstudier ved henholdsvis Norges Musikkhøgskole og Operahøgskolen i Oslo.

Emil er Papageno i Tryllefløyten. Foto: Arfan Baomidehaq.

-Dette er to unge sangere som presenterer operafylket Østfold på en formidabel måte. I tillegg til å være dyktige sangere byr de også på seg selv på en humoristisk og uformell måte som passer perfekt inn i settingen på Bryggerhuset Syd, sier operasjef Pål Scott Hagen.

Guttene håper det kommer masse folk – helt fullt ønsker de at Bryggerhuset Syd skal bli torsdag 15.februar.  Så her er det bare å gripe sjansen for å se denne herlige og humoristiske trioen. Eller som Papageno ville sagt det: ”Karpe diadem”!

Billetter selges på forhånd via Ticketmaster eller 250 kr i døra. Bordbestilling er mulig via telefon 69 19 56 44.

Billetter finner du her!

Teksten er skrevet av: Pernille Elise Jørgensen, Opera Østfold

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer