Opera på Bryggerhuset

Torsdag 18.januar kl. 20.30 innvier Opera på Bryggerhuset det nye året med et av Norges beste sangpar; sopran Elisabeth Teige og bass Jens-Erik Aasbø.

Det sjarmerende sangparet er klare for å gjøre januarkvelden varmere og få et gjensyn med Halden hvor de begge har opptrådd i tidligere. Elisabeth Teige var i 2015 solist på Operafest, og Jens-Erik Aasbø var med i Tosca på Fredriksten festning samme år. De gleder seg til å komme tilbake til Halden i en mer intim setting på Bryggerhuset.

– Vi skal fremføre flere operaarier for publikum av komponister som Puccini, Verdi, Wagner, Beethoven, Rossini, Rimskij-Korsakov og noen andre godbiter, forteller paret. Med pianist Stefan Ibsen Zlatanos byr de på en innholdsrik kveld fra de høye til de dype toner.

Elisabeth har hatt stor suksess i rollen som Senta i Den Flyvende Hollender ved flere ledende operahus, og i mai 2018 debuterer hun på den anerkjente statsoperaen i Dresden. Jens-Erik har vært fast tilknyttet DNO&B siden 2011, hvor man vil kunne høre ham i flere fremtredende bassroller som blant annet Cesare Angelotti i Tosca, Kommandanten i Don Giovanni og Doktor Grenvil i La traviata.

– Dette er to norske sangere som til tross for sin unge alder har utviklet seg til å bli ekstremt etterspurte innenfor sine repertoarfelt. Vi er stolte av å kunne presentere sangere av dette kaliberet i serien Opera på Bryggerhuset. Det er duket for en magisk operakveld torsdag 18.januar, sier produksjonssjef i Opera Østfold  Fredrik Akselberg.

Billetter selges på forhånd via Ticketmaster eller 250 kr i døra. Bordbestilling er mulig via telefon 69 19 56 44.

Billetter finner du her.

Tekst: Pernille Elise Jørgensen.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer