Opera på Bryggerhuset

Torsdag 30. november er det klart for nok en Opera på Bryggerhuset, denne gangen med sopran Vigdis Unsgård og mezzosopran Désirée Baraula.

De syngende damene traff hverandre da de jobbet flere sesonger ved Den Norske Opera og Ballett samtidig, der de har imponert publikum med sine stemmer og sceneteft i mange utfordrende roller.

-Vi gleder oss så mye til å komme til Halden og Opera på Bryggerhuset! Der får publikum høre Mozart, Rossini og blant annet Händel, forteller damene. De lover å by på en livlig aften.

Vigdis Unsgård kjenner Halden-publikummet godt fra Tryllefløyten i sommer, der hun gjorde en flott og morsom Papagena. Unsgård er en livlig og levende person på scenen, som ikke er redd for å by på seg selv. Etter Tryllefløyten returnerte Vigdis til DNO&B hvor hun hadde urpremiere med Synne Skouens ”Ballerina”.

Vigdis som Papagena i Tryllefløyten, for anledningen utkledd som gammel kone.

Désirée Baraula har medvirket i ”Carmen” ved Operaen i Kristiansund i høst. Désirée sang også på Nobelkonserten i fjor.

-Vi er sikker på av Désirée og Vigdis vil innfri på alle måter på Bryggerhuset. De er livlige og morsomme damer med fantastiske stemmer. Kan det bli bedre? spør markedsansvarlig i Opera Østfold Malin Østli Langseth.

Hun minner om at det selges nå billetter på forhånd via Ticketmaster, men det er fortsatt mulig å kjøpe billetter i døren.

Bordbestilling er mulig via telefon 69 19 56 44.

Inngang kr 250,-

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer