Ønsker flere tilbud langs kanalen

Haldenkanalen Regionalpark ønsker seg enda flere tilbud til turister langs kanalen. Driver du med opplevelser, reiseliv og arrangementer i dette området? Da ønsker de å komme i kontakt med deg.

Prosjektkoordinator Elisabeth Dammyr forteller at det er et stort ønske for regionalparken at det kommer flere aktivitetstilbud langs kanalen. I dag kan turister blant annet  kjøre båt med MS Strømsfoss, besøke Strømsfoss mølle, padle i kanalen eller prøve vandrestier og sykkelstier.
I januar er den første samlingen for de som ønsker å være med og utvikle nye og gamle tilbud langs kanalen.
– Målet vårt er å øke attraksjonskraften til området og selvfølgelig øke antall besøkende, forteller Dammyr.

11816368_990283707662448_1967004426062166097_o

Haldenkanalen Regionalpark har laget et opplegg for deltagerne som innebærer felles samling i januar, individuell veiledning og oppfølging med fagteam fra Mimir og Drivkraften, felles samling i Halden i mai og muligheter til å være med på testmarkedsføring.
– Noen av produktene som utvikles skal testes på markedet og vi håper selvfølgelig det blir spennende produkter som blir godt mottatt, sier Dammyr.
Hun forteller at det ikke er gjennomført noen lignende tiltak før i området så dette blir nybrottsarbeid.
– Sannsynligheten er stor for at vi kan få gode resultater når vi arbeider ut fra hva markedet har behov for i kombinasjon med hvilke aktører som finnes langs kanalen.

Ønsker du å være med på denne satsingen i regi av Haldenkanalen Regionalpark? Ta kontakt med prosjektkoordinator Elisabeth Dammyr.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer