Ønsk deg en låt fra jukeboxen!

På lørdag spinner Rune Larsen, Tor Endresen og Katrine Moholt i gang jukeboxen på Brygga kultursal. De vil at du skal ønske deg en låt.

En levende jukeboks er på turné! Hvilken låt ønsker du deg aller mest? Jukebox-trioen Katrine Moholt, Rune Larsen og Tor Endresen gir deg det du vil ha!

-Konseptet er enkelt, forteller Tor Endresen på telefonen, vi har en liste med sanger som du kan velge mellom. Stem på din favoritt, og sangene som får flest stemmer blir med på konserten. 

Se listen og stem her.

Det startet med Lollipop i 1989. Rune Larsen og Tor Endresen sang seg inn i det norske folks hjerter, TV-programmet ble en dundrende suksess. Siden pangstarten på slutten av åttitallet har duoen sunget både på scenen og skjermen, med stor suksess. Nå er de altså ute på turné med Jukebox.

-Når Rune og jeg gjør noe sammen ligger det alltid litt deilig femti- og sekstitallsmusikk i bunnen, forteller Tor, men det ligger også annen musikk i denne jukeboxen. Det er to ting som er viktige på scenen, det er gjenkjennelse og overraskelse. I vår jukebox ligger det derfor både Madcon og mye annet spennende.

Tor Endresen var nylig aktuell med TV-programmet Hver gang vi møtes på TV2 med Tshawe Baqwa fra nettopp Madcon.

Rune og Tor er veldig glade for å ha med seg Katrine Moholt på turnéen. Det er Rune som fungerer som programleder i den omreisende jukeboxen, Katrine er gjest og skal man tro Tor er det han som kommer med slengkommentarene. Og så synger de alle sammen naturligvis.

-Katrine er vår leading lady, hun er fantastisk, sier Tor, hun er allsangdronningen og passer perfekt inn i dette konseptet.  Vi har lenge tenkt at vi må finne på noe sammen med Katrine igjen, hun var sidekick i showet Absolutt oss på midten av 2000-tallet. 

Tor og Rune prøvde ut konseptet i Bergen før de tok det med seg ut på turné. 

-Vi inviterte folk til å sende inn ønskelåter og stemme, det var grådig gøy og vi skjønte: Her har vi noe! 

Både Rune Larsen og Tor Endresen vil synge egne låter på lørdag. Rune har spilt inn ny plate, og Tor holder på med en skive på norsk. Ellers kan publikum naturligvis forvente oldies and goldies fra Lollipop-gutta. Ingen er så nydelig som du er selvfølgelig et must.

-Jeg har etterhvert blitt såpass kjent med meg selv at jeg er komfortabel med å krysse stilarter og synge alle mulige sjangre. Men det beste jeg gjør på en scene er fremdeles den gode poplåten, med det deilige refrenget som alle vil synge med på. Gi meg en god poplåt så blir jeg lykkelig!

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer