Omorganiserer og får felles ledelse

Kynningsrud Prefab omorganiserer og får felles ledelse mot det svensk/norske betongelementmarkedet.

Divisjonssjef Pål A. Sanne danner sammen med ny VD Nicklas Jarl, fabrikksjef Peter Andersson, økonomisjef Karsten Fredriksson og prosjektsjef Asle Ruud en ny felles ledergruppe.

Divisjon Prefab, som består av selskapene Kynningsrud Prefab AS og Kynningsrud Prefab AB, består av 300 ansatte som vil omsette for ca. 750 mill. kroner i år. Ordrereserven er rekordhøy, og er i dag på ca. 800 mill. kroner.

Styreleder Harald Kynningsrud uttaler:

Store investeringer i fabrikken i Uddevalla har bidratt til sterk vekst de siste årene. Vi ser at felles ledelse for det svensk/norske markedet kommer til å gi bedre kvalitetssikring av logistikken fra salg til ferdig prosjekt. Dette medfører et lavere kostnadsnivå som øker vår konkurranseevne.

Tidligere VD Joachim Lindroth i Kynningsrud Prefab AB har valgt å avslutte sitt arbeidsforhold i Kynningsrud for å arbeide med andre oppgaver i fremtiden. Vi takker Joachim Lindroth for innsatsen gjennom fem år og ønsker han lykke til videre.

Ny VD blir Nicklas Jarl, som fram til i dag har vært  vice-VD i Kynningsrud Prefab AB. Nicklas har vært en sentral person i Uddevalla i en årrekke og kjenner organisasjonen og betongelementmarkedet godt. Nicklas Jarl rykker nå opp og overtar ledelsen i Uddevalla.

Pressemelding fra Kynningsrud Prefab.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer