Om en måned tennes julegatene

Om en måneds tid inviterer Handel i Halden til julegateåpning. Det er få ting som er så stemningsfullt som å stå i Halden sentrum den kvelden som julegatene tennes og fyrverkeriet skinner over Fredriksten.

Det er markeds- og aktivitetskomiteen i Handel i Halden som er i full gang med å planlegge juleaktivitetene i sentrum. Komiteen, som består av Siri Finsrud, Susanne Gjerlaugsen, Anne Lene Næss, Thomas Havenstrøm, Elsa Grai, Michael Hansen og Katrine Gulbrandsen, har to datoer på blokka. Det ene er Julegateåpningen 24. november og det andre er Nissetoget 10. desember.
– Julesesongen starter med julegateåpningen 24. november. Det blir julepyntede butikker, besøk av korps og kor og opplesing av juleeventyr, sier Else Marie Andersen Guldahl fra Grensearena.  Hun er leid inn for å organisere aktivitetene.
– Vi følger tradisjonene med at det blir fyrverkeri fra festningen og selvfølgelig tenning av julegatene og juletrær i sentrum. Tista Senter håper på besøk fra nissen denne kvelden. Barna kan levere inn ønskelister til nissen ved Fossekallens speidergruppes bål på Torget og i Busterudparken.

Handel i Halden har allerede mange utstillere på plass som kommer til å selge lokalt håndverk, deilig mat og andre spennende saker. Men det er plass til flere.
– Alle som selger noe hjemmelaget eller bortelaget som bidrar til god stemning i Halden sentrum på julegateåpningen er hjertelig velkommen til å ta kontakt med oss, oppfordrer Else Marie.

Handel i Halden kan kontaktes via facebookside eller nettside.

Kommentarer

kommentarer