Olsenbanden Jr rocka kultursalen

Denne helga har barn og ungdom fra Veslefrikk rocka kultursalen med fire forestillinger av Olsenbanden Jr på Rockern! Søndag var det ungdommenes tur.

Endelig fikk barna og ungdommene i Veslefrikk lov til å vise frem Olsenbanden Jr på Rockern! Etter to år med pandemi, og én gasslekasje, var veslefrikkerne veldig klare for å endelig skulle få innta scenen på kultursalen på sekstitallsvis og rocke det skikkelig til i helgen. Fire forestillinger totalt, og for et show!

Olsenbanden! Dynamitt-Harry (Milo), Kjell (Helma), Egon (Åse) og Benny (Elise).

For en gangs skyld har Egon en plan som ikke innebærer lovbrudd, juks og fanteri. Nå skal han nemlig vinne penger på ærlig og redelig vis:  rett og slett ved å bare være best. I en musikkkonkurranse!

Musikkonkurranse på Olsenbandens skole.

Ingen konkurranse uten deltagere, og en av deltagerne er uheldigvis Egons nemesis Biffen. Biffen synger tilsynelatende som en gud, dessuten driver han og sjekker opp a Valborg; Kjells kjæreste!

I tillegg har Kriminalbetjent Holms sønn Herman store planer om å vinne konkurransen, han er nemlig en pianovirtuos.

Kriminalbetjent Hermansen (Jonas) har en sønn ved Herman (Soffia) som er pianovirtuos. Politiassistent Holm, Holm, Holm, Holm, Holm (Martin) tar stadig notater av gjeldende situasjon.
Den småsnerpete lektoren på skolen (Hanne) er ikke glad for å få en lapp festa til ryggen.

Om ikke plottet var tjukt nok fra før, så kan vi legge til et par falske talentspeidere som har planer om å stikke av med hele pengepremien ved å lure vinneren av konkurransen. «Talentspeiderne» lover en reise til Amerika, og et mulig treff med Elvis!

Den falske talentspeideren Dolly (Cornelia) lover gull og grønne skoger til vinnerne av konkurransen, og dessuten en reise til mulighetens land; Amerika.

Det ligger rett og slett an til trøbbel. Og trøbbel blir det.

Valborg (Ida) er innmari pen og populær, faktisk så populær at det brygger opp til bråk. Tre av artistene i konkurransen konkurrerer nemlig om hennes hjerte.
Er det Pompel og Pilt? Neida, det er bare Martin og Jonas, aka Holm og Hermansen.

Heldigvis løser det seg til slutt. Biffen og bandet avsløres som playback-konger, og må på Milli Vanilli-vis forlate scenen i skam. Skylda for sabotasjen av Hermans piano blir rettmessig plassert, og svindlerne blir avslørt av de «årvåkne» politibetjentene.

Alt er tipp tipp i iskremsjappa, og Olsenbanden går ut som vinnere av konkurransen, og sikrer seg premien på 50 000.

Bra jobba veslefrikkere, takk for en strålende forestilling med både trøkk og rockefotrykkende rytmer! Og hurra for at dere ENDELIG fikk vist frem forestillingen!

Egon: Åse 

Kjell: Helma

Benny: Elise 

Dynamitt-Harry: Milo

Valborg: Ida 

Ingrid: Mona 

Biffen: Sigrid-Khalida

Tommy: Felix

Tutta: Emily 

Dolly: Cornelia

Pop-Johansen: Ingrid-Elisabeth

Biffenbande: barn fra Frikk 

Barn i gata: barn fra magi 

Herman: Soffia

Hermansen: jonas

Holm: Martin 

Kringkastingssjef: Elisabeth 

Lærer: Hanne

Kommentarer

kommentarer