Øivind Blunck til Kultursalen

Lørdag 21. september dukker Øivind Blunck opp i Halden for å oppsummere karrieren med showet Sirkus Blunck.

De fleste av oss kjenner til Øivind Blunck. For noen av oss er han Reidar, tenåringshelten på gutterommet med den småkleine kompisen Grøten og den digge dama Bitten, som dukka opp i sketsjformat på Blikkbåx hver lørdagskveld. For andre er han Fridjof fra Enebakk, med moped og verdens lengste kottiser. Øivind kommer i mange varianter:

“Det er 50 eventyrlige år siden hele Norges Øivind Blunck debuterte på Det Norske Teatret i «Spelemann på taket», riktig nok i en stumrolle oppe på taket. Deretter bar det rett ut i den store dramatikken hvor han i sin første talerolle faktisk spilte mopedist. Nærmere 40 roller ble det før Blunck for fullt gikk over til show- og revybransjen.

Siden den gang har han gitt oss en rekke uforglemmelige øyeblikk, enten det har vært i forvekslingskomedier som «Den spanske flue», store musikaler som «Cats» eller «Les Miserables», humoristiske krumspring med Prima Vera, i gnistrende samspill med Hege Schøyen eller som usikker politietterforsker i «Olsenbanden».

Nå oppsummerer han sin fantastiske karriere i showet «Cirkus Blunck», der det både blir gjensyn med klassiske numre og karakterer og nye påfunn. Med sin store stemme og treffsikre komiske talent byr Øivind Blunck på et storartet show du ikke vil gå glipp av.”

Lørdag 21. september kommer han altså hit for å gjenskape humoristiske øyeblikk fra egen karriere. Kapellmester for kvelden er Beat for Beat-legende Trond Nagell Dahl, regi er ved Runar Borge.

Billetter finner du her. 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer