Ny utstilling til Galleri Rød

Lørdag 14. april åpner en ny utstilling i galleriet på Rød Herregård, og denne gang med en blanding av keramiske skulpturer og malerier.

INGUN DAHLIN bor og arbeider på Heimdal utenfor Trondheim.  Hun regnes som en av våre fremste keramikere, og er etterspurt av kunder og gallerier over hele landet.  Den store etterspørselen etter hennes vakre skulpturer har ført til at det har tatt nesten 3 år etter første kontakt med Dahlin før utstillingen nå kommer til Halden.

Ingun Dahlin har levert skulpturer til flere offentlige og private bygg i Norge og utlandet.

ANNE M HJELVIK vil stille ut sine spennende og vakre malerier sammen med Dahlins keramikk. Hjelvik har en aktiv kunstnerkarriere bak seg med flere utstillinger i Europa og USA.  Hun har tidligere vært representert i Galleri lille Martine, og kommer nå med et antall helt nye malerier.

Vi ser frem til en annerledes og vakker utstilling på Rød Herregård hvor begge kunstnere vil være tilstede under åpningen.  Her vil også Svein Bjørneby presentere vakre jazztoner under åpningen.

Utstillingen varer tom søndag 22. april.

Utstillingen åpner lørdag 14. april klokken 12., og er åpen til klokken 16. Herregårdskaféen er åpen under utstillingen.

Se åpningstidene for resten av utstillingen her.

Tekst: Galleri Lille Martine

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer