Ny utstilling i Tungegården

Kvartetten visningsrom stiller ut samtidskunst i 4 av Tungegården/Fargespills vinduer i gågata.

Kunstnerne som er invitert er profesjonelle og bor i, eller har tilknytning til Østfold. Ved å bruke vinduene  når vi ut til mange, også de som sjelden eller aldri går på et galleri. Vi ønsker også å skape en spennende visuell opplevelse i byen vår.

Utstillingsrommene er i de 4 store vinduene som vender ut mot bybrua og krysset mellom Svenskegata og Storgata, på den lille plassen (Tungespissen) med bysten av Peder Kolbjørnsen. Utstillingene skal oppleves fra gateplan.

Kunstner: Lina Meseke

Tittel: Posted, exhausted

Denne månedens kunstner heter Lina Meseke. Hun bor i Fredrikstad og jobber i hovedsak med keramikk. Arbeidet hun viser består av litt over 600 objekter festet på tapetsert vegg. Kunstneren skriver at verket er et resultat av en personlig følelse av utmattelse som oppstod i begynnelsen av lockdown i mars 2020, og som igjen ble forsterket av bruken av sosiale medier.

Utstillingsåpning  er lørdag 07.11.20 kl. 13.00

Utstillingen vises til og med 03.12.20

Velkommen til Kvartetten Visningsrom, med god avstand og medbrakt ansvar.

 Kvartetten består av fire profesjonelle kunstnere fra Halden: Maja Sjøstrøm, som også er initiativtager, Trond Arne Vangen (Spinneriet), Øivind Koppang Eriksen og Elise Jarem.

Her finner du Kvartetten på Facebook

Kommentarer

kommentarer