Nordic Tenors til kultursalen

Fredag 29. november dukker gullstrupene Roald Haarr, Sveinung Hølmebakk og Jan-Tore Saltnes opp i kultursalen for å synge jula inn med pianist Torgeir Koppang.

Den første adventshelgen står for døren, og da kan det vel passe fint med litt julestemning? Tar du turen til Brygga kultursal fredag kveld kommer julestemningen garantert krypende. Dit kommer nemlig de tre tenorene Roald Haarr, Sveinung Hølmebakk og Jan-Tore Saltnes for å synge vakre julesanger og være morsomme sammen med pianist Torgeir Koppang.

Vokalgruppa Nordic Tenors hadde premiere på sitt første show Bella Notte i 2005. Siden den gang har de vært syngende toastmastere på kongens 70-årsdag, vært med på åpningen av operaen i Oslo, og vunnet Komiprisen 2006 i klassen Beste nykommer. I tillegg har de satt opp en rekke kritikerroste show og juleforestillinger. Ensemblet har også gitt ut flere CD-er i løpet av sin 14-årige karriere som The Nordic Tenors.

Hør vokalgruppa synge Stille natt her: 

Dette er tenorene:

SVEINUNG HØLMEBAKK

Sveinung er opprinnelig fra Karmøy, men har bodd på det blide Sørland i mange år. Han er utdannet ved Griegakademiet i Bergen, og har også en rekke soloutgivelser både som låtskriver, vokalist og pianist bak seg, og har også utgitt vitsebøker.

ROALD HAARR

Roald er en ekte bondesønn fra Jæren og har studert opera hos Jan Sødal i mer enn ti år, men har også tatt sangtimer hos rockevokalist Tony Harnell fra TNT. Han er den eneste av tenorene som har vært deltager i Idol, og i 2018 kom han med sin første soloutgivelse.

JAN-TORE SALTNES

Jan-Tore er fra Holmestrand, og er stolt av det. Han er utdannet ved Norges Musikkhøgskole i Oslo og har bakgrunn fra både boyband, danseband og heavy metal. Han har gitt stemme til mer enn 30 utgivelser, hvorav er 3 soloalbum.

Pianist TORGEIR KOPPANG er opprinnelig fra Sarpsborg, og er utdannet klassisk pianist fra Norges Musikkhøgskole. Han og er også en dyktig jazzpianist. Han ble ansatt på Toneheim høsten 2015, der jobber han som akkompagnatør og lærer i teorifag.

Billetter til julekonserten med The Nordic Tenors i Brygga kultursal fredag 29. november klokken 19.00 finner du HER.

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer