Nok en hektisk konserthelg på Siste Reis

Etter en helg med litt roligere musikk i form av folkbandet Lyngfarer fra Halden/Rakkestad på fredag og en utsolgt med countryfenomenetkonsert med Joshua Ray Walker fra Texas på søndag blir det litt mer fart i sakene denne helga.

Fredag:

Det rutinerte Oslobandet Brut Boogaloo består av heftige trommer, groovy bass, store og selvsikre gitarer, fengende vokallinjer og bunnløs energi. At de elsker rock fra 70-tallet høres, men bandet har funnet den vanskelige oppskriften på å hente inspirasjon derfra samtidig som de høres originale ut. Brut har gitt ut tre studioalbum til fantastiske kritikker, og nå er det ikke lenge før de slipper ny musikk igjen. I Halden vil du få en smakebit på kommende utgivelse.

Support for kvelden står Påls Butikk for, de byr på eklektisk rock. Bandet signerte i fjor med plateselskapet Drabant Music og har det siste året jobbet sammen med produsent Nick Terry (som tidligere har jobbet med Oslo Ess og Kvelertak) om deres tredjealbum «Dpressr», som kom ut 20. september.

Lørdag:

Haldenbandet Red Faces står for lørdagens konsert, og består av en rekke kjente fjes fra haldenrocken, med bakgrunn fra band som Rovers, Kongelige Ræver, Berusalem, AG3, The Salmon Smokers og De Marvells (blant mange andre) burde kvintetten Jan Faber, Magne Skaug, Andreas Børresen, Terje Støldal og Eimund Aadahl være kjent for langt de fleste, til tross for at dette blir deres første konsert i denne sammensetningen.

Konsertstart kl 20.00 begge dager

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer