Nisseshow og boksigneringer på Tista senter

Annonse: Julaften nærmer seg og haldenserne er godt i gang med årets julegavehandel. Det merker de særlig godt på Tista senter som rommer byens største handlegate. Denne helgen blir det både konsert, juleshow og nissebesøk på senteret.

I begynnelsen av uken kom senterets Julemagasin ut og der fristes haldenserne av en rekke gode tilbud fra butikkene. En handlerunde på Tista senteret vil nok gjøre unna størsteparten av handlelista for her er det butikker innen de fleste bransjer.
Og når man først er ute på julegavehandling er det alltid hyggelig med et lite avbrekk. Lørdag 17. desember kl.13 er det konsert med Total Praise.
– Total Praise er en liten a capella-gruppe med utspring fra Army Gospel, forteller Eva Netteland som er en av sangerne.
– Vi gleder oss til å synge julesanger på Tista Senter på lørdag. Det blir blant annet ”Jul, jul, strålande jul”, ”White Christmas” og ”Hør den englesang så skjønn”.

skjermbilde-2016-12-15-kl-13-40-13

Søndag 18. desember  er det flere aktiviteter for både små og store på senteret.
Alle små barn som er opptatt av nisser bør ta turen til midten av senteret kl. 15.
– Da blir det ”Juleshow med nissene fra Eventyrland”. Det blir sang og musikk, nissetryll og nissetull. Ta med hele familien og kom i julestemning, oppfordrer senterleder Britt Brattli.

Hos Notabene blir det boksigneringer fra kl. 15.
To av Haldens lokale forfattere kommer på besøk og signerer sine bøker. Begge er velkjente i lokalmiljøet for tidligere utgivelser.

Morten Paulsen har i år kommet med sin andre turbok, «25 nye opplevelsesturer». Den selger godt og skal friste haldensere og aremarkinger til å gå på tur. For to år siden var han aktuell med «30 oppplevelsesturer i Halden og Aremark». Også denne er fortsatt å finne i bokhandelen.

Roger Prang er en av Haldens flittigste forfattere. Fjorten bøker har han skrevet til nå. Den seneste er TTIFs jubileumsbok, «Idrett og samhold gjennom 100 år» som kom ut i mai i år. Den er en av de fineste idrettsbøker som er utgitt i Halden, og den har fått en meget god mottakelse. Med 350 bilder og mye artig stoff burde den ligge under mange juletrær i Tistedal og Halden.

Mer informasjon om Tista senter finner du her. De har også en egen app med informasjon om åpningstider og kampanjer.

Artikkelen er annonsørhold fra Tista senter. 

Del artikkelen:

Kommentarer

kommentarer