Nissene møtte vinnerne av tegnekonkurransen

Det var en spent forsamling av både barn og voksne som tok imot Nissevogna på Torvet tirsdags kveld. Vinnerne av den tradisjonelle tegnekonkurransen skulle få sine velfortjente premier. Konkurransen arrangeres av Halden Arbeiderblad, Sparebankstiftelsen Halden og Fredrikshald Nisselaug.

Et førtitalls barn og voksne omkranset raskt Nissevogna hvor Bæljenissen og Strengenissen slo an tonen med O Jul med din Glede. Det hører alltid med at   både gammel og ung skal lære å klappe, hilse og si «god dag» på nissers vis !!

VI fikk høre at ca. 600 tegninger hadde kommet inn, så juryen hadde hatt en stor, men hyggelig jobb for å kåre vinnerne i de ulike klasser. Vi har også fått vite at i løpet av de vel 20 årene konkurransen har pågått, hadde det kommet inn ca 10500 tegninger .Noe som skulle tilsi at flere tusen barn hadde hatt glede av å delta .

Hver enkelt premievinner fikk i tillegg til heder og ære både diplom og en konvolutt med «julegratiale» til eget bruk !

Til stede var også flere barn som hadde blitt trukket ut fra mer enn 400 ønskelister. De fikk førjulspresang i form av Halden Gavekort , og de også ble æret med skikkelig nisseapplaus!

Vi tror at barn og voksne gikk både fornøyde og stolte hjem!

Vinnerne i tegnekonkurransen er:

0-1.klasse :

Adrin Norvald

Selma Slang Fagereng

2.-4.klasse:

Alva Roberg

Lyder Olav Mørk

 

5.-7.klasse:

Amalie-Marie Hov Malkenes

Maja Kristine Forsth Svensson

16-nisser-tegnekonkuranse-dscf3200

Teksten er levert av Fredrikshald Nisselaug. 

Kommentarer

kommentarer